Månedens blogger: Cathrine Urhammer

   

IMG_9881

Navn: Cathrine Urhammer Alder: 24 år
Blognavnwww.Cathrineurhammer.dk By: Nørrebro


Hvad laver du til dagligt?

Læser multimediedesigner og arbejder i Magasin på Kgs Nytorv og så blogger jeg selvfølgelig.

 

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget siden 2010 hvor jeg startede bloggen Golddustandbubbles. Man kan faktisk godt kalde mig en af de gamle tøser der var med (næsten) fra starten af dengang hvor det hele begyndte.. Min nye blog har dog kun eksisteret i lidt over et år. Jeg blogger primært om mode og skønhed. En gang i mellem kommer der også lidt boliginspiration ind over. Jeg kan ikke rigtig holde mig til kun ét emne.

 

Hvad får du ud af at blogge?
Blogmediet er fantastisk fordi man har mulighed for at være kreativ og udfolde sig. Jeg elsker at blogge og lave collager og bruger lang tid på det visuelle. Jeg går nok ret meget op i kvalitet frem for kvantitet, hvis man kan sige det.

 

Hvorfor lige en blog om mode og hvor finder du din inspiration?
Jeg finder min inspiration i gadebilledet og i mine dejlige veninder. Jeg læser også utrolig mange blogs og så kører jeg dagligt mit instagram newsfeed igennem. Der er jeg altid sikret en god portion inspiration.

IMG_1341_zps1eef3fa9

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Den var svær, men rigtig kan godt lide mine ‘Mondays hot list’.

 

Har du nogle guilty pleasures?
NUTELLA.. One word..

 

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Allerførst i rækken kommer min Iphone, dernæst min Macbook og så kommer alt dullegrejet. Glattejernet må også være et must, det kan jeg simpelthen ikke undvære.

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Det foregår hjemme i min lejlighed på Nørrebro. Jeg blogger både i køkkenet, ved mit skrivebord og det hænder da også jeg tager computeren med i sengen. Jeg ligger faktisk under dynen med computeren på skødet mens jeg skriver dette. I forhold til indlæg prøver jeg at være struktureret, og skriver gerne ned på telefonen eller på små post-it hvis jeg får en god idé.

IMG_0433_zps0d012a87

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg kan rigtig godt lide blogs hvor der er lagt stor vægt på det visuelle og grafiske i design og indlæg. Blogs med små billeder eller for meget tekst siger mig ikke noget.

 

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1. Jeg overvejer at få togskinner – jeg er så ked af mine tænder og fortryder inderligt at jeg i mine teenager år nægtede bøjle.
2. Jeg er helt vild med Emma Stone og gad rigtig gerne være hendes veninde
3. Jeg spiller fodbold i en klub der hedder B1960, og jeg elsker det. Jeg syntes dog ikke fodbold er sjovt at se i TV.
4. Jeg er en tænker. (Er der overhovedet et ord?) Jeg tænker ihvertfald rigtig meget.. Over alt muligt, og nogle gange ville jeg ønske at jeg ikke var så betænksom.
5. Jeg er storforbruger af tørshampoo. Kan ikke leve uden!

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Go for it – det aldrig for sent.

Skriv en kommentar