Månedens PLUS-blog: Marie Hollesen

   

Panthers
Navn: Marie Hollesen Alder: 17 år Blognavn: www.mariehollesen.dk By: Skive

 

Hvad laver du til dagligt?
Til dagligt går jeg i 2.g, har to fritidsjobs og så blogger jeg, hvilket fylder en rigtig stor del i min daglige rutine.

 

Hvor længe har du blogget?
Jeg har blogget siden d. 29. marts 2014, så min blog er lige fyldt 1 år.

Kigger ned[2]

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Personligt får jeg rigtig meget ud af at blogge. Blogging er min helt store passion, hvilket gør at jeg kan gå rundt og smile en hel dag, hvis jeg får en sød kommentar og ved at folk synes det er godt det jeg laver. Til dagligt bruger jeg nok 2-3 timer på at blogge – her finder jeg tips, tænker nye indlæg og meget meget mere.

 

Hvad blogger du om? Hvorfor lige dette?
Jeg blogger om mode, da det i de senere år er begyndt at interessere mig rigtig meget. For bare tre år siden ville 14-årige Marie have grinet højlydt, hvis hun hørte, at 17-årige Marie havde en modeblog. Dette betyder dog ikke, at jeg kun blogger om mode, for jeg tager også lidt mere personlige emner op og laver interviews med f.eks. paradisoerne.

 

Hvorfor lige en blog om det emne, og hvor finder du din inspiration?
Som sagt interesserer mode mig rigtig meget, hvilket har gjort, at jeg har startet min blog op. Jeg finder min inspiration stort set overalt – i dagligdagen, i bladende, men altså også på andres blogs.

Skolepige[2]

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Det indlæg jeg er mest stolt af er helt klart, da min blog fyldte 1 år og jeg dermed lavede et indlæg, hvor man kan se mine outfits gennem året og hvor jeg kommenterer på dem. Jeg kan sige jer, at jeg har haft mange modekriser!

 

Har du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
Jeg er faktisk utrolig kræsen, men jeg kan altid lige nuppe en vandbakkelse mere, haha.

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør?
Når jeg skal til at sætte mig ned og skrive et indlæg har jeg gennemtænkt nogle bestemte sætninger og jeg ved derfor lige, hvad jeg skal skrive og hvilken retning indlægget skal gå imod. Jeg er ikke te-, eller kaffedrikker, så jeg kan ikke sidde og hygge mig med det imens indlægget skrives, men sommetider tager jeg da lige et glas cola eller kakao.

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg elsker sådan Marie Jedig, SilleWho og Whittaheart. Jeg elsker deres stil, deres måde at skrive på og så bestemt også deres variation af indlæg.

Pink og hvidt outfit

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

1. Jeg er lidt småafhængig af cola, men jeg trøster mig selv med, at jeg altid drikker light.

2. Jeg kan absolut ikke finde ud af geografi. I min blå bog står der ved sjove citater som jeg har sagt: “Ligger Fredericia ikke i Frankrig?” og “Egypten ligger da i Europa, ikke?”. Det lykkedes mig dog stadig på en eller anden måde at få 10 i geografi.

3. Jeg er en freak i forhold til dansk grammatik. Jeg hader, når jeg selv laver stave- og kommafejl og jeg bliver nærmest helt flov, når jeg opdager dem eller andre påpeger dem, medmindre det selvfølgelig kun var en tastefejl.

4. Som lille havde jeg en bamse, der lignede Mike Wazowski fra Monsters Inc. og når det blev mørkt blev jeg altid så bange for den, så det endte med at jeg skrigende fik min mor til at fjerne den.

5. Jeg har aldrig haft en kæreste, men jeg har heldigvis to katte, så det går nok, haha.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
I starten som blogger var jeg meget optaget af, at lave det andre sikkert ville se og høre, men det kom jeg ikke langt med, da jeg ikke havde mig selv med i det. Derfor er det vigtigt kun at blogge om det, som du selv finder interessant. Hellere blogge om dyr end mode, hvis man elsker dyr og ærligt talt ikke har nogen som helt interesse i mode. Det er passionen for blogging, der gør en blog god!

Outfit 1[2]

 

 

Skriv en kommentar

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...