Månedens premium blog: Tinderslut

   

cropped-tinderslut

Navn: Tinderslut Alder: Midt tyverne Blognavn: www.Tinderslut.dk By: København

 

Hvad laver du til dagligt?
Når jeg ikke blogger, dater, whiner, og opfører mig pinligt, så har jeg egentligt et job som de fleste nok ville anse som kedeligt. Jeg er dog ret god til det, og jeg kan godt lide at det ikke er alle dele af mit liv, som er lige actionprægede. Hvad jeg præcis arbejder med, overlader jeg til fantasien.

 

Hvor længe du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har faktisk blogget i virkelig mange år, men på flere forskellige platforme og med mange forskellige emner. Jeg startede www.tinderslut.dk i september 2014, og rykkede bloggen over til Bloggersdelight i oktober 2014. Siden da har jeg udleveret mig selv og mine bekendtskaber på groveste, sjoveste og vigtigst af alt; anonym vis.

scrt

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
For mig er det en super god måde at få følelser og tanker ud på, sådan at de ikke fylder for meget oppe i mit hoved. Det er som om det hele fylder mindre indeni når det er blevet skrevet ned, og det er fantastisk. På samme tid så har jeg fået mig en fantastisk gruppe læsere, som både kommer med råd, kritik og opmuntrende tanker. De er blevet en skøn gruppe sparringspartnere, og jeg får helt vildt meget ud af det på et personligt plan. Jeg har altid blogget for min egen skyld, men det er blevet til så meget mere for mig, efter at jeg er rykket over til Bloggersdelight.

Det svinger meget, hvor meget tid jeg bruger på det og det er svært for mig at danne et overblik over det, for jeg har på en måde aldrig fri for det. Jeg er altid på mailen hvor jeg godkender kommentarer eller besvarer mails fra læsere. Så selvom jeg ikke konstant sidder ved tasterne og producerer indlæg, så er jeg i høj grad beskæftiget med bloggen dagligt.

 

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?
Jeg valgt at starte bloggen for at føre en slags dagbog over mit datingliv og på sin vis også mit følelsesliv. For at sige de ting som man normalt ikke siger højt, og for at skabe et frirum hvor det var okay at alt ikke var tabubelagt. Det startede som noget jeg gjorde helt for mig selv, men pludselig kom der flere og flere læsere til, som enten kunne relatere til eller følte sig underholdt af mine eskapader, så bloggen tog hurtigt fart. Jeg tror måske at det er fordi jeg har ramt en niche, hvor der endnu ikke er så mange indenunder. Jeg tror og håber at der kommer flere blogge som min, i fremtiden.

Min inspiration finder jeg i mit liv og i mine følelser.

right-in-the-feels

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Den allerførste gang“er et af de indlæg jeg godt selv kan lide på min blog. Faktisk kan jeg bedst lide de indlæg hvor jeg lader folk komme lidt tættere på mit følelsesliv – det er nok også fordi de er en smule grænseoverskridende for mig at skrive.

Derudover er jeg super glad for mine Tindersisters og Life coach indlæg, hvor mine læsere bliver inddraget.

 

Har du nogle guilty pleasures?
Jeg har vanvittigt mange. Hvis vi taler mad/slik, så er jeg en sucker for kinderæg og flødeboller. Jeg elsker det, og kan simpelthen spise pinlige og voldsomme mængder af stadset. Og så synes jeg desværre også at nettos købe-lasagne smager himmelsk. Klamt, I know.

yum

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Min telefon. Det er den jeg styrer alle mine mailkorrespondancer over, og den er sindssygt vigtig i min hverdag.

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Det foregår typisk sådan, at jeg skriver dem, når jeg enten har været på en date, eller fået en tanke jeg ikke kan lægge fra mig. Så sætter jeg mig ned og skriver, og det kan godt være flere indlæg jeg skriver i træk (eks. når jeg skriver lister, eller en holdning til et bestemt emne). Mine Tindersisters indlæg kan jeg godt planlægge flere måneder i forvejen, det samme med mine Life coach indlæg.

wrkng

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?
Jeg har elsket www.amarorama.dk lige siden hun begyndte næsten. Jeg synes at hun skriver fantastisk, og så synes jeg at hun tit rammer mig lige i hjertet, med hendes skriverier.

Ellers knuselsker jeg www.livefralolland.dk og www.marensblog.dk. Du kan begge to få mig til at græde af grin. Hvis jeg har en dårlig dag, så klikker jeg bare ind på de dejlige damers blogge, og så er jeg garanteret et smil på læben. Det er skønt.
Jeg kan faktisk bare rigtig godt lide blogs med humor og ærlighed. Og at der bliver fokuseret på følsomme emner med en typisk og sjov vinkel. Det synes jeg at alle 3 ovenstående damer er exceptionelle til.

 

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1. Noget af det klammeste jeg ved, er at røre ved råt kød.
2. Jeg har aldrig nogensinde brækket en knogle.
3. Jeg bruger alt for mange penge på café og restaurantbesøg.
4. Edderkopper synes jeg ikke er forfærdelige, men hvis der er en bi eller hveps i nærhedes af mig, går jeg amok.
5. Jeg elsker at bade, både i pools, på standet, i åbent hav og jeg tager mig også gerne til takke med en tur i et badekar/boblebad.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Skriv om noget du synes er vigtigt og sjovt. Noget som fylder i din hverdag. Det gør automatisk at indlæggene bliver bedre, hvis du har en passion for det du skriver om.

marylin

Skriv en kommentar