Månedens PREMIUM blog: Twinnies

   

twinniesdkNavn: Laura  & Emilie. Alder: 26 år. Blognavn: Twinnies.dk By: København.

 

Hvad laver i til dagligt?
Vi arbejder begge som Relationship Managers hos Achoo Influencer Platform (vi kan nemlig ikke gøre noget uden hinanden…)

 

Hvor længe har i blogget og hvad blogger i om?
Vi er den nye pige i klassen og har kun blogget siden oktober 2014 på Twinnies.dk. Vi blogger om alt mellem himmel og jord. Dagens outfit, løb og træning, røverhistorier, sjove oplevelser og hvad der ellers lige falder os ind, som vi har lyst til at dele med resten af bloggerland.

 

Hvad får i ud af at blogge og hvor lang tid bruger i på det dagligt?
Ikke en skid… Eller jo selvrealisering – vi elsker nemlig os selv. Ej just kidding (sådan da…!) Bloggen er et frirum for os, hvor vi kan få afløb for alle vores røverhistorier til glæde for alle andre, som vi tror og håber griner med og af os.
IMG_5868
Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder i jeres inspiration?
Jamen altså – vi har aldrig haft den store mission med vores blog. Vi blev i tidernes morgen opfordret til at give os i kast med bloggen, fordi folk synes vi er sjove, ligner hinanden og har god smag (det siger de hvert fald – gad vide om de lyver?) Vi finder for det meste inspiration gennem hinanden. Vi går op og ned af hinanden de fleste timer i døgnet og det opstår der nogle sindssyge idéer af.

 

Hvilket indlæg på jeres blog er i mest stolt af?
Ugens hjemmevideo (se dem alle HER), som vi poster hver onsdag (eller altså – når vi husker det) er blevet en god gammel KLAAASSIKER, som vi er ret stolte af. Senest er den hvor vi blandt andet konkurrer om at vende fleste Mariekiks i munden [HER]. En anden kæmpe succes var vores SCOREGUIDE. Vi har hørt rygter om at det virker [HER].

 

Har i nogle guilty pleasures?
Næ. Vi står inde for alt hvad vi laver. Vi spiser pizza og chokolade og drikker os også fra sans og samling i ny og næ.
IMG_5254
Hvilke(t) produkter/gadges kan i ikke leve uden i hverdagen som blogger?
iPhone og tyggegummi.

 

Hvordan foregår det, når i skal skrive et blogindlæg?
Vi får en idé, vi sætter os ned, skriver det, poster det. That’s it.

 

Hvilke blogs er jeres favoritter og hvorfor?
Emilie Liljas blog – fordi hun er så fucking grinern og siger tingene lige ud. De typer kan vi godt lide.
IMG_6223
Fortæl mig 5 ting om jer, jeg ikke ved:
– Laura har engang fået stilken af et champagneglas i rumpetten og er derfor blevet syet i ballen. Dét havde sygeplejerskerne aldrig prøvet før og de var ved at dø af grin.

– Hvis Laura kan komme til det står hun helst op og spiser.

– Emilie er en KÆMPE sucker for flødemusik og vil gerne være sort i sit næste liv. Hendes yndlingsfilm er Save the Last Dance med Sean Patrick Thomas i hovedrollen. OMG!

– Emilie lider af klaustrofobi og skal ALTID sidde ud mod ydergangen når hun flyver, ellers kan hun godt finde på at gå lidt i panik.

– Emilie og Laura er ikke ægte søskende. De leger bare at de er tvillinger. Emilie har i virkeligheden en ægte en tvillingesøster.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Fyr den af og vær’ dig selv. Det er så super gennemskueligt når du prøver at være noget du ikke er.

Photobooth

 

 

Skriv en kommentar