Månedens PLUS-blogger: Line Meyer

   

IMG_0708

Navn: Line Meyer Alder: 23 år Blognavn: LineMeyer By: Aalborg

 

Hvad laver du til dagligt?
Til daglig læser jeg til grafisk design teknolog, som jeg endelig er færdig med her til sommer. Dernæst er jeg fitness instruktør hos fitness world og arbejder hos H&M. Og så bruger jeg selvfølgelig min fritid på blog, familie, veninder og min kæreste.

 

Hvor længe har du blogget?
Jeg har blogget et lille års tid nu.

IMG_9743

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?

Jeg kan rigtig godt lide at nørde med stil, mode og trends. Derfor nyder jeg at blogge, for også at dele mine idéer og tanker med andre. Jeg bruger ca et par timer om dagen på blog, indlæg og redigering af billeder.

 

Hvad blogger du om? Hvorfor lige dette?
Jeg blogger mest om mode og livsstil. Det gør jeg hovedsagligt fordi det er hvad der interessere mig aller mest. Jeg elsker tøj, for hvilken pige gør ikke det? Og så synes jeg det er sjovt at udfordre mig selv med nye trends og skøre idéer. Jeg kan bruge meget tid på at købe “sjovt” tøj, som mine veninder kalder det.

IMG_8958

Hvorfor lige en blog om det emne, og hvor finder du din inspiration?

Jeg finder det meste af min inspiration på gaden, og instagram selvfølgelig. Jeg har en tendens til at blive inspireret af folk jeg ser i min hverdag. Jeg kan ikke lade være med at holde øje med hvordan andre sætter trends og items sammen, og så prøve at skabe mit eget udtryk ud fra det. Og så er jeg virkelig afhængig af instagram, hvor jeg følger alle de piger og mærker jeg finder inspirerende. Det kan jeg snildt bruge et par timer på om dagen ;)

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Jeg er nok mest fan af mine indlæg omkring tips og nye trends. Jeg kan ihvertfald se at det er dem som mine læsere finder mest interessante, så derfor går jeg ekstra meget op i dem.

 

Har du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
Jeg er en pige der virkelig eeelsker is. Og min fryser indeholder altid gerne et par bøtter med Ben&Jerry’s ;) Jeg kan slet ikke få nok, og specielt ikke nu hvor vi går sommeren imøde!

IMG_9541

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør?
Jeg sætter mig i sofaen med benene oppe, og så går jeg ellers bare igang. Jeg har som regel altid en god ide til hvad jeg gerne vil skrive om. Hvis jeg skal lave outfit post begynder jeg som regel med at redigere mine billeder. Og så er jeg ret afhængig af kaffe, så en kop ved siden af hænder tit.

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg er stor fan af Bittebitte, Vilde Kaniner og selvfølgelig min veninde Maria fra Lavish Lavish. Jeg elsker at netop de tre er ret forskellige, men alligevel kan jeg finde inspiration hos dem alle. At blande det rå med det feminine og skabe et cool look på den måde synes jeg er rigtig sjovt.

 

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

1. Jeg ændrer hårfarve konstant. Jeg kan aldrig blive tilfreds. Når først det er mørkt vil jeg havde det lyst og omvendt. Jeg er født blondine.

2. Som teenager hadede jeg mit mellemrum mellem mine fortænder! Jacqueline Mikkelsen fortalte mig herefter hvor smukt det var, og at jeg aldrig måtte få det rettet. Med årene er jeg blevet meget mere selvsikker med det, og kunne ikke forestille mig selv uden det.

3. Jeg er netop udvalgt til finalen på Queen of Scandinavia, og glæder mig til en stor oplevelse sammen med nogle rigtig søde piger.

4. Jeg er ret høj, jeg måler nemlig 175 cm.

5. Jeg kommunikere mere med mine venner over snapchat end SMS og opkald.

yoomo

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Ikke tænk så meget over det, bare gør det. Så længe du føler det er sjovt, så bliv ved. Det er i hvertfald det vigtigste for mig. Hvis jeg en dag stopper op, og ikke føler det er sjovt mere, så vil jeg nok stoppe med at blogge. Så følg din mavefornemmelse, og så er du allerede godt på vej.

 

Skriv en kommentar