Månedens PLUS-blogger: Bonusheksen

   

IMG_4864

Navn: Ninna Tingleff Alder: 30 Blognavn: Bonusheksen By: København

 

Hvad laver du til dagligt?
Konsulent i et billeasingfirma og indehaver af webshoppen www.dibbedut.dk.

 

Hvor længe har du blogget?
Siden Oktober 2014.

IMG_4663
Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg håber sådan at jeg kan hjælpe andre, der sidder i samme situation som mig. Den feedback jeg får fra mine læsere gør, at jeg føler jeg gør en forskel, som egentlig er formålet. Jeg bruger ca. 1 time om dagen på at blogge.

 

Hvad blogger du om? Hvorfor lige dette?
Jeg blogger om livet som bonusmor. Jeg fandt min drømmemand for små 3 år siden, som jeg giftede mig med efter ca. 5 minutter. Med ham kom også 2 børn og en kæmpe udfordring. En udfordring der ikke ligner nogen anden jeg er blevet stillet overfor. Jeg har forsøgt og forsøgt at finde ærlige råd og vejledninger fra andre i samme båd. Det findes bare ikke (hvis du spørger mig). Derfor har jeg forsøgt med bloggen at skabe det jeg selv har ledt efter.
Nå ja. Så en masse om hvad jeg laver. En del om mad. Ting der glimter. Min elskede mand. Alt sammen uden forfinede fraser eller indpakkede holdninger.

IMG_4436 2
Hvorfor lige en blog om det emne, og hvor finder du din inspiration?
Jeg henter inspiration i min hverdag. I mine bonusbørn, i min mand, min familie og forældre der agerer hystader rundt omkring (dem er der en del af skulle jeg hilse og sige).

IMG_5146
Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Der er virkelig mange. Det er ret tunge emner jeg tager op som oftets og der er mange mennesker involveret i min blog. Et af de indlæg jeg fik ret meget feedback på var det her: Mini kloner og nybegynder nøkker. Jeg modtager ofte private mails på mine indlæg, fordi mange kvinder i min situation er frustrerede og modløse og ønsker ikke at deres partner evt. skal finde ud af, at de er klar til at råbe pik og skride fra bonusfamilien.

 

Har du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
KAGE. Jeg ELSKER kage. Jeg kunne leve af kage. Kage.Kage.Kage!
IMG_4294
Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør?
Oftest er det en følelse jeg har. Gerne noget jeg er virkelig irriteret/frustreret over. Jeg bygger kødet på den kløende knogle, hvis man kan sige det sådan. Ofte virker bloggen også som en form for selvterapi.

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Yndlings er nok Cristalmilk. Hun er uprætentiøs og smider gerne billeder af mad og seje ting op, som er lige efter min smag.
IMG_4243
Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1) Som lille syede jeg en bamse der blev døbt Dingo. Den havde sit eget pas (hjemmegjort forståes) og var min bedste ven. Den flyttede med til København da jeg selv gjorde i 2004. Da jeg skulle flytte fra et sted til et andet, glemte jeg den. Det stikker stadig i hjertet ved tanken om at den er væk. Ps. Jeg er 30!
2) Jeg havde kun været sammen med min mand i 4 uger, da vi besluttede os for at vi skulle skride til Las Vegas og gifte os.
3) Til den første runde af den store bagedyst blev jeg ringet op af DR og spurgt om jeg ville til casting. Jeg fattede ikke rigtig hvad det handlede om og sagde bare ja. Jeg nåede helt dertil hvor det skulle afgøres hvem de sidste 8 deltagere til programmet skulle være, men blev valgt fra fordi jeg ikke var særlig skærmvenlig. Thank god den dag i dag. Phew.
4) Jeg kan allerbedst lide at være nøgen. Eller ikke have tøj på. Det er bare rarest.
5) Jeg drømmer om at flytte til Berlin og håber det kan lade sig gøre, en eller anden dag.

IMG_4110
Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Bliv.Ved! Bliv ved og ved og ved og ved. Og tro på at det DU blogger om, er det sejeste. Nå ja. Hav gerne humor med på din blog. Det værste jeg ved er selvhøjtidelige bloggere, der synes de er lidt for meget ’the shit’.

Skriv en kommentar