Månedens PREMIUM bloggere: Sidsel & Lasse

   

2015-09-28 05.34.18 1Navne: Sidsel og Lasse Alder: Sidsel er 26 og Lasse er 27 Blognavn: sidseloglasse.com By: Aarhus

 

Hvad laver i til dagligt?
Sidsel er Digital Producer hos det grafiske bureau Hele Vejen og Lasse er PR & Marketing Coordinator hos tøjbrandet Minimum.

 

Hvor længe har i blogget?
Vi har blogget siden 2009, da Lasse i et inspireret øjeblik startede “Lasses sager”, som efter få måneder blev ændret til “Sidsel og Lasse” efter at Sidsel kom med ombord på bloggen.

 

Hvad får i ud af at blogge og hvor lang tid bruger i på det dagligt?
Vi får en masse sjove og spændende oplevelser ud af at blogge, og vi møder en masse søde mennesker. Det har virkelig givet et godt netværk og nogle gode muligheder for os. Bloggen har også spillet en stor rolle for vores ansættelser i de jobs, vi er i nu. Og så er det selvfølgelig også rigtig sjovt at sidde og skrive med vores søde læsere og høre, hvad de synes om det, vi går og oplever. Vi bruger nok 2-3 timer dagligt i gennemsnit, men det er ikke hver dag, vi sidder med bloggen.

aarhus - Vila åbning 2015Hvad blogger i om? Hvorfor lige dette?
Vi blogger om alt muligt! Vores blog er nok mest en modeblog. Det var i hvert fald sådan, den startede. I starten mente Lasse, at det skulle være en hardcore modeblog, men efterhånden udviklede det sig til en livsstilsblog, hvor vi skriver om rejser, mad, musik, kunst, kultur, parforhold og selvfølgelig stadig også en masse mode.

 

Hvorfor lige en blog om det emne, og hvor finder i jeres inspiration?
Vi vil gerne prøve at afspejle vores liv gennem bloggen, og vores liv handler overhovedet ikke kun om mode. Det handler jo om en masse forskellige ting, som er vigtige for os. Så vi prøver at lade bloggen afspejle vores livsstil, selvom der selvfølgelig er masser af morgenhår og leverpostejsmadder, der ikke lige når hele vejen til bloggen. Men det sker af og til! Vi får meget inspiration fra andre bloggere, fra vores venner og familie og fra vores læsere. Det er altid fedt at lytte til andre og høre, hvad de synes, kunne være fedt at læse om på bloggen. Efter seks års blogging kan man godt løbe lidt tør for inspiration en gang i mellem. Men det ender jo altid med at gå!

 

Hvilket indlæg på jeres blog er i mest stolt af?
Sidsel skrev på et tidspunkt et indlæg (her) om økonomi og prioritering og hvordan man som studerende kan få pengene til at række længere. Det handlede også lidt om vores økonomi og hvordan vi valgte at bruge vores penge. Det er et af vores allermest læste indlæg, og vi synes det er fedt, at det er noget lidt “seriøst”, som folk rent faktisk har lyst til at læse. Noget, der ikke er sensationspræget, men faktisk har noget tyngde og indhold. Det er vi stolte af. 

paris 2014Har i nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
Efter vi begge pludselig har fået fuldtidsjobs (og dermed mindre fritid) er vi begyndt at spise en del mere takeaway, end vi gjorde tidligere. Vi laver selvfølgelig stadig mad selv, men vores lokale orientalske restaurant “Orientalsk Køkken” får altså lige et par visit mere fra os for tiden.

 

Hvordan foregår det, når i skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, i gør?
Oftest tager vi først billederne (eller laver collagen, hvis det er sådan et indlæg). Efter det kommer teksten. Tit ved vi godt, hvad indlægget skal handle om på forhånd. Enkelte gange har vi måske også en kladde liggende, hvor der kun er en overskrift. For eksempel “10 mærkelige ting, Sidsel har sagt”. Måske laver man kladden og skriver de første 5 ting, fordi man lige har nogle sjove citater, og så skriver vi ellers bare flere til, indtil vi er røget op på 10. Og så udgiver vi det!

sverige - falkenberg 2015Hvilke blogs er jeres favoritter og hvorfor?
Det er svært at fremhæve enkelte, for der er rigtig mange gode. Og man læser dem også af forskellige grunde. Nogle læser vi, fordi vi kender personen bag i virkeligheden. Andre giver måske god billedinspiration og andre igen giver måske os selv inspiration til sjove eller spændende indlæg, man kan skrive. Mie fra Wewonder er rigtig god til at finde på sjove indlæg. Det er Cathrine Nissen fra rockpaperdresses også! Deres personligheder skinner virkelig igennem, og det kan vi godt li’. Vi kan også rigtig godt li’ Marie Jedigs blog. Hun arbejder virkelig hårdt og målrettet med bloggen og er meget professionel. Det er sejt. Men ja, der er så mange gode blogs! 

 

Fortæl mig 5 ting om jer, jeg ikke ved: 

1) Den sidste uge har vi gået og haft “Hotline Bling” på hjernen begge to. Hvert andet øjeblik udbryder én af os “.. EVER SINCE I LEFT THE CITY, YOU….”. Det er helt åndssvagt!

2) Vi har lige set næsten hele Breaking Bad sammen, selvom Lasse egentlig allerede havde set serien én gang.

3) Vi har været ude at kigge på en ejerlejlighed i Aarhus, men den lugtede af mad i alle rum, så den gad vi ikke købe. Der lå så også et pizzaria under. Måske var det derfor.

4) Vi har fordelt rengøringen helt bestemt mellem os. Sidsel tager badeværelset og tørrer støv af. Lasse vasker tøj og støvsuger. Oprydning og opvask er vi fælles om. Og vi har ingen opvaskemaskine. Det glæder vi os uendeligt meget til at få.

5) Vi har et tøjstativ fra IKEA i soveværelset, der er så tungt læsset, at det hælder 20-30 grader til venstre. Vi går bare og venter på, at det styrter sammen.

Kbh 2015Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Find din niche, og så bare kør på! Hav noget på hjerte, og gå op i korrektur og din tekst generelt. Hvis du kun vil lægge flotte billeder op, eller bare vil vise outfits frem, kan du næsten lige så godt nøjes med en Tumblr eller en Instagram-profil. Hvis folk skal læse din blog, skal der være noget at komme efter, som de ikke kan få på eksempelvis Snapchat eller Instagram.

 

Skriv en kommentar