Månedens PREMIUM blogger: Mai Manniche

   

IMG_20151020_1628121-e1445351950237-680x873

Navn: Mai Manninche Alder: 31
Blognavn: www.maimanniche.dk By: København

 

Hvad laver du til dagligt?
Smykkedesigner og ejer af smykkefirmaet JEWLSCPH.

 

Hvor længe du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget i fire-fem år med primært fokus på smykkestyling, styling generelt og så backstage fra mit liv som smykkedesigner – lige fra designprocessen til når jeg er ude til events, på den røde løber etc.

 

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg er helt vild med den mulighed en blog giver – det er et genialt talerør og giver mig mulighed for nu-og-her at kommunikere ud til mine læsere. At vejlede med smykkestyling, komme med gode råd herom og inspirere mine læsere til at bære de rette smykker der understreger ens personlighed og samtidig også følger modens trends. Derudover giver bloggen mig også en mulighed for, at jeg kan kommunikere særlige tanker, begivenheder etc. ud – som jeg ellers ikke vil have mulighed for. Jeg er vild med bloggen som medie og den spontanitet den giver mulighed for. Har jeg fx lige spottet en interessant person der bærer mine smykker – jamen så kan jeg med det samme komme det på bloggen og inspirere andre. Det er fedt. Derudover giver bloggen mig også mulighed for, at dele min hverdag med læseren – tage dem med backstage på fotoshoots, til modeuge, til events, på rejser etc. Min blog er meget personlig – og læseren møder “mig”.

IMG_20151022_135237-e1445517870341

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?
Fordi smykker er min passion – jeg elsker at se hvordan smykker gør en forskel for den enkelte kvinde (og mand). Smykkestyling er i min verden vigtigere end alt andet. Tænk på den samme sorte kjole – den ene kvinde vil bære den med forgyldte smykker, den anden med sølvsmykker. Og så to vidt forskellige looks. Inspirationen finder jeg i min dagligdag, når jeg designer smykker – men også qua modemagasinerne og de seneste modetrends. Her ser jeg så hvilke smykker jeg mener passer til de forskellige trends og inspirerer derved også læserne til det samme. Min blog er derfor meget dynamisk og jeg er meget fokuseret på hele tiden at følge med i det der sker i verden omkring mig. Jeg bliver også inspireret af kunst og kultur – og tager også læseren med når jeg besøger udstillinger etc. og så bruger jeg også bloggen til at forkæle mine læsere med, laver mange konkurrencer og lægger invitationer til events på bloggen. På den måde giver jeg også læseren noget helt særligt tilbage og forkæler dem.

DSC_14912

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Hmm lige nu og her er det faktisk to indlæg jeg er mest stolt af. Det ene fra da jeg besøgte Kusama udstillingen sidste uge – den viser ret godt hvordan kunst og kultur inspirerer mig. Og så er det også vigtigt for mig, at når jeg laver et indlæg om en særlig udstilling/premiere etc. så skriver jeg også baggrunden herom, giver læseren konkret info. Ikke KUN billeder.

Det andet indlæg er min blog om den nye parfume Marc Jacobs “Decadence” – det viser klart hvordan et look bare nogle gange spiller MAX: Jeg synes det blev rigtig smukt og sjovt at style et look efter en parfume. Indlægget var sponsoreret, men netop derfor er jeg ekstra stolt af det, for uanset om det er sponsoreret eller ej, så skal jeg kunne stå 1000% inde for det jeg skriver på bloggen.

InstaShot_20151021_180824-e1445444899344

Har du nogle guilty pleasures?
Ikke rigtigt, for jeg vil ikke have “skyld” over noget, men gør hvad jeg har lyst til ;)

 

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Min Sony Xperia Z5. Jeg har haft mange forskellige mobiler – men INGEN slår Sony og dens fantastiske kamera. OG så er den altså liiiidt mere tjekket end en Iphone – federe design.

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Jeg lægger en plan, hvad skal indlægget handle om – tager billederne og laver blogindlægget.

 

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?
Mine to veninder Tina Lund og Claudia Rex med hver deres blog – det er dejligt at følge med på deres blogge og vi sparer en del om hvordan vi hele tiden bliver bedre bloggere.

DSC_37902-680x907

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
– Drikker meget pepsi max.
– Hemmeligt forelsket i James Bond (nu ikke så hemmeligt).
– Elsker fart og lækre biler.
– Manisk med min hudpleje og går aldrig i seng uanset hvor sent jeg kommer hjem, uden at jeg har renset ansigtet med Dermalogica.
– Er en glad julegris og elsker juletiden.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Kast dig ud i det, men find også ud af hvad er DIN vinkel. Ligesom jeg har fokus på smykkestyling. Vær også fra start bevidst om hvor privat du er på bloggen. Har du børn, så vær bevidst om du vil fortælle om dem på bloggen – det samme ift din kæreste. Vær bevidst om, at alt du skriver forbliver “online”.

20151027_181939-680x915

Skriv en kommentar