Månedens PREMIUM blogger: Nutidensmor

   

unnamed 2    Navn: Johanne Mygind Alder: 27 – lidt endnu

Blognavn: Nutidensmor.dekå By: 8-kilo Aarhus

 

Hvad laver du til dagligt?

Jeg læser til pædagog og så er jeg mor (så gid der var flere timer i døgnet)

Hvor længe du blogget og hvad blogger du om?

Jeg har blogget i to år om dét at være mor, med de tanker det indebærer og om min (til tider) trivielle hverdag. Men det kan læserne så godt lide.. At det ikke er så fancy.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?

Jeg bruger pt. nok ca. 15 min dagligt – for jeg skriver ikke hver dag, men når jeg så blogger så kommer jeg ud med tanker og meninger, får lov til at råbe lidt og dele ud af mig. Jeg skriver oftest hver 3. dag. Nogle gange sjældnere.

unnamed 5

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?

I hverdagen – og i aktuelle debatter. Det handler primært om det her med at være forælder, så oftest kigger jeg bare indad.

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?

Jeg er ret så vild med at være sendt udenlands med min familie et par gange med Spies f. eks.. Dét at formidle herlige rejser til læserne var noget af en ære. Og ellers er jeg bare mest stolt af dem, som andre folk kan se sig selv i – der hvor jeg får overvældende respons eller personlige beretninger. Dét er stort.

unnamed 4

Har du nogle guilty pleasures?

Ud over nutella? At jeg tør sige/skrive ting, som ikke alle er enige i.

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?

Min Mac. Men gid der var mere plads på, så jeg kunne redigere og gemme videoer lettere. Og selvfølgelig et godt kamera.

unnamed 3

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?

Jeg får en ide – venter til jeg har tid – skriver det på 10-15 min og udgiver prompte.

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?

Twinpeaks kan noget med ord og hun kan gøre alle indlæg relevante. Maria Vestergaards blog har jeg først rigtigt kastet mig over nu, men den er så fin (med knaldfine ædelsesopskrifter), SILLEWHO er faktisk en af de få modeblogs jeg læser, da hun også giver en masse personligt og humoristisk og fordi jeg ikke gider glo på tøjcollager konstant. Og så er der jo SidselogLasse – bl.a. fordi de på den ene side leverer dét vi alle forvente og gerne vil have fra dem, men på den anden side alligevel kan overraske igen og igen. Og hvis man må fremhæve noget andet, end blogs, så bør alle skule til Lakserytteren på SnapChat og bliv inspireret .. big time!

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

Årh, jeg synes virkelig jeg deler mange ting, som jeg ikke tænker folk ved (I ved, “10 ting du ikke vidste om mig”-svadaen). Men vi prøver: 1. Jeg skriver hurtigere end dig på computeren. 2. Da jeg var yngre ville jeg gerne have min egen hjemmeside, men jeg kunne ikke overbevise min far. Jeg tror han mente at det var mærkeligt for hans 10 årige datter at have en hjemmeside dedikeret til heste. 3. Jeg tror jeg ruller med øjnene (sådan fysisk), når andre siger at sort er en farve. Det ligger bare så dybt i mig at sort IKKE er en farve. 4. Hvis jeg ikke havde fået Augusta her for 3+ år siden (#upser), var jeg nok langt over 30, før jeg fik mit første barn 5. Nå ja, Augusta var forresten en upser. Mor ved et uheld. Det er de færreste der ved det.

unnamed

Et godt råd til en kommende blogger in spe?

Lad være med at læse for mange blogs indenfor dit segment og gør aldrig noget bare for pengenes skyld. Bare skriv.

Skriv en kommentar