Månedens PREMIUM blogger: Emma Kathrine

   

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Navn: Emma Alder: 24. Nærmere 25 faktisk

Blognavn: Emma Kathrine By: Aarhus midtby hele mit liv, men nu er vi flyttet udenfor byen, hvor man faktisk kan købe huse for penge.

Hvad laver du til dagligt?
Jeg har lige sluttet min barsel, og står nu lidt på usikker grund, og skal finde min næste vej. Så jeg er mor, big time. Og så blogger jeg.

Processed with VSCO with hb2 preset

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Bloggen har eksisteret i 5,5 år, og de sidste par år har jeg blogget om familielivet, mine børn, mig, skønhed. Mit liv og alt mellem himmel og jord.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Oplevelser, nye bekendtskaber, viden, læring og at kunne dyrke min hobby på et højere plan. Jeg bruger 1-3 timer om dagen på nuværende tidspunkt.

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration? Jeg blogger om mit liv på godt og ondt. Det er det, der falder mig naturligt. Inspiration finder jeg i hverdagens små finurligheder og i min omgangskreds. Oftest kommer inspirationen bare dumpende lige pludselig.

unnamed-4

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Jeg er mest stolt af de indlæg som rører noget i folk. Dem har der efterhånden været en del af, og det er så fedt at opleve den respons, man får.

Har du nogle guilty pleasures?
En del. Jeg elsker fx at se ‘Dr. Pimple Popper’ på YouTube, og jeg er heldigvis ikke den eneste, ved jeg.

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Min macbook, min telefon og mit kamera. Vildt, ikke? Haha.

unnamed

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?
Jeg er lidt kedelig på den front. Når jeg endelig har tid til at læse blogs (synes i forvejen det kan være svært, at få tid til at passe min egen), læser jeg oftest med hos folk jeg kender/eller har mødt. Jeg har svært ved at blive hængende hos folk, jeg ikke kender. Medmindre de skriver virkelig godt, som fx SilleWho. Men jeg læser nok flest blogs indenfor det samme segment som min egen.

Fortæl mig 5 ting om dig, vi ikke ved:
1. Jeg er skrækslagen, dødsensangst for rotter. På det plan, at jeg ikke engang kan kigge på et billede af en rotte. 2. Jeg elsker planter, både ude og inde. Hvis jeg boede alene, ville jeg have ekstremt mange, store planter. 3. Jeg er lidt en teknik-nørd på mange punkter. 4. Jeg elsker cremer, og ville ønske, at jeg kunne have alle mine masker og cremer på på en gang. Det er den bedste følelse. 5. Jeg har svært ved at sove, hvis mine hunde ikke ligger under min dyne.

unnamed-2

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Nicheblogs er i mange tilfælde vejen frem. Det behøver ikke være sort/hvid, men jeg tror, det er en fordel at holde sig inde for et felt på længere sigt. Tænk ikke på de penge, du måske kommer til at tjene.

Skriv en kommentar