Bloggers Delight lancerer Danmarks første rendyrkede blognetværk til mænd

   

Vi er klar med Danmarks første rendyrkede blognetværk til mænd, The Bloke, som er endnu en tilføjelse under vores Bloggers Delight-paraply, der også tæller netværkene Society B, Looklab, Bloggers Delight og BlogSplash.

Blogsfæren har længe været domineret kvindelige bloggere, men med The Bloke ønsker vi at sætte endnu mere fokus på de dygtige mandlige bloggere.

Derfor har vi samlet nogle af landets stærkeste profiler under samme “tag”. I blandt bloggerne er der blandt andet flere stærke profiler, der bevæger sig i modefeltet. Og netop modefeltet og de mandlige modebloggere har Metroxpress sat fokus på i en artikel, der netop er blevet publiceret i avisen samt online. Her giver modebloggeren bag preppybeast.com, Alexander Gram, blandt andet sit besyv på potentialet for de mandlige bloggere.

»Der er en masse uudnyttet potentiale, når man kigger på herremodebloggen som format. Særligt, hvis man sammenligner os med resten af Norden. Og jeg mener bestemt, at ’The Bloke’ har samlet et modehold, der for alvor kan være med til at højne mændenes interesse modeblogs,« fortæller Alexander Gram til MX.

Du kan læse hele artiklen her

Du kan besøge The Bloke her.

Skriv en kommentar