Bloggers Delight åbner kontor i Århus: Nu skal der endnu mere fokus på jyske bloggere

   

Som de første i vores branche, er vi nu fysisk tilstede i Danmarks to største byer, København og Århus. Vi har valgt at satse endnu mere på den nære relation til vores jyske bloggere og kunder, og derfor har vi etableret et kontor i Århus, som Lasse Ribergård kommer til at stå i spidsen for.

Stiften.dk har blandt andet skrevet en fin artikel om vores ekspansion til det jyske, som du nedenfor kan læse et par citatuddrag fra.

»Efter fem år, hvor vi har varetaget vores relationer med vores mange jyske bloggere og annoncører fra kontoret i København, er vi utrolig glade for nu at være fast fysisk tilstede i Danmarks to største byer, som de første indenfor vores forretningsområde. Vi kan allerede nu mærke kraftig øget interesse fra det jyske marked og ser et stort vækstpotentiale. Vi ser frem til at få jyderne 100 pct. med på blogging-vognen«, fortæller Henrik Akselbo, direktør

Også Lasse Ribergård, der skal stå i spidsen for BD-kontoret i Århus, og som gennem en årrække har blogget hos Bloggers Delight med sin kæreste Sidsel, glæder sig til de nye udfordringer.

»Sidsels og min blog har været med hos Bloggers Delight helt tilbage fra dengang, hvor der kun var 10-12 blogs repræsenteret. Os jyske bloggere har altid følt os sat en smule tilbage, fordi København bare altid har været lidt længere fremme i blogverdenen. Det ser jeg frem til at ændre på nu – der er masser af ekstra potentiale her i det jyske«, fortæller Lasse Ribergård.

Du kan læse hele artiklen fra stiften.dk her

Også BureauBiz har skrevet historien, som du kan læse her.

Skriv en kommentar