Månedens PREMIUM blog: Another Me

   

    bd_header_img

Navn: Stinne, Nanna, Maria og Emma Alder: 21, 20, 19, 20.

Blognavn: Another Me By: Holstebro

10366056_1511554535749315_1992948952710917702_n

Hvad laver I til dagligt?

Lige for tiden er vi alle lige blevet færdige med vores ungdomsuddannelser. Vi holder sabbatår, og hverdagen er præget af lange arbejdsdage i ønsket om at få sparet lidt penge op og en generel forvirring i forhold til, hvad fremtiden skal bringe!

Hvor længe I blogget og hvad blogger I om?

Another Me har eksisteret siden december 2013. Bloggen har altid haft et hovedfokus, der hedder mode og livsstil. Det lyder måske en anelse bredt, men det er feltet hvori vi bevæger os også! Vores blog er igennem årene blevet mere og mere personlig. Dette skyldes til dels, at vi er blevet ældre, men også, at vi er ved at kunne hvile mere i os selv, og stole på, at vi er gode nok samt, at folk gerne vil høre, hvad vi har at fortælle.

Hvad får I ud af at blogge og hvor lang tid bruger I på det dagligt?

Bloggen er en slags dagligdags-eskapisme. Det er fedt at kunne hoppe ind og ud af den spændende verden man bevæger sig i som blogger hos Bloggers Delight. Nogle dage kan vi bruge flere timer på at besvare e-mails, tage billeder til bloggen og redigere disse. Gruppechatten er rødglødende og der er simpelthen så mange ting der skal tages stilling til i fællesskab – og når vi er 4 forskellige piger med 4 forskellige meninger kan det skabe udfordringer – men det løser sig altid i sidste ende. Andre dage går alting som smurt. De kreative porer oser af genialitet og ingen yderligere anstrengelser kræves af os for at kunne levere det, som vi gør.

3683_10205431693183729_6665670028643330006_n

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder I jeres inspiration?

Moden og livsstilen er en ting vi alle før eller siden render ind i. Således er det vi på vores blog snakker om mere eller mindre relevante ting for en stor del af Danmarks befolkning. Denne blog giver os en mulighed for at kanalisere det vi har på hjerte ud til folk, som måske har det på samme måde. Vi elsker når folk fortæller, at de kan nikke genkendende til nogle af de situationer vi omtaler på bloggen. Inspirationen finder vi først og fremmest i hinanden. Vi er hinandens sparringspartnere, og vores oplevelser og erfaringer påvirker os hver især.

Hvilket indlæg på jeres blog er I mest stolte af?

Først og fremmest vores ”Kære 16-årige jeg”-serie, der som navnet antyder, gik ud på, at vi hver især skrev et brev til vores yngre jeg. Ærlige tanker og refleksioner kom frem, og det var noget vores læsere kunne relatere til. Dernæst er Stinnes historie om sin voldtægt noget vi er stolte af at hun er stået frem med. Vi er stolte af at vi har kunne sætte fokus på så vigtigt et emne som voldtægt. Vi følte det var vigtigt at sige, at ”hey, det kan ske for enhver”. Efter vi udgav indlægget tog op til flere kontakt og fortalte deres historier til os, hvilket vi er meget stolte af.

Har I nogle guilty pleasures?

Vi følger alle (lidt mere end vi vil indrømme) med i Fie Laursens liv.

15555086_10207435622760716_1406246441_n

Hvilke(t) produkter/gadgets kan I ikke leve uden i hverdagen som bloggere?

Aldrig ville vi på noget tidspunkt kunne forestille os at være foruden mobiltelefoner. Derudover er det også meget essentielt for os, at vores venner/veninder/familiemedlemmer/tilfældige mennesker på gaden vil tage billeder af os, når vi har et bomb ass outfit der skal dokumenteres.

Hvordan foregår det, når I skal skrive et blogindlæg?

Det er forskelligt. Til tider går det lynhurtigt, bum, så er indlægget færdigt og perfekt. Andre gange, specielt hvis indlægget er i den personlige genre, så kan indlægget ligge som en kladde, der skal redigeres og rettes og redigeres og rettes….

Hvilke blogs er jeres favoritter og hvorfor?

Wessel er populær så hende må vi holde øje med.

Freja Wewer er pisse lækker.

Emili Sindlev har et finurligt navn og til og med en finurlig stil – mega inspirerende!

HelseMathildes indlæg er top notch. Den indeholder gode emner.

10576948_10203930230729294_4985418364037835075_n

Fortæl mig 5 ting om jer, jeg ikke ved:

– Nanna græder altid. altid altid…
– Stinne græder ikke altid, men hun tuder rigtig meget til X-Factor-videoer
– Emma kan navnene på samtlige fuglearter. Ja præcis… det er et talent, hun kan bruge til meget…
– Marias værelse er enten fuldstændig klinisk rent eller så ligner det ”et bombet lokum” – no in between

Et godt råd til en kommende blogger in spe?

Fuck janteloven og husk nu billeder af din BOOTY. People like booties.

Skriv en kommentar

1 kommentarer


  1. A+K/VenterPaaVinBlog

    Så hyggeligt indlæg, vi er jo også to der blogger og det er altså så fedt, netop at dele det med en/flere andre – så er der nemlig gang i sms-tråden, når der er gang i et eller andet i blogland :D

    – A