Månedens PREMIUM blogger: Helse Matilde

   

troejen

Navn: Matilde Trobeck Alder: 29 år

Blognavn: Helse Matilde By: København

Hvad laver du til dagligt?

Jeg lever af min blog og af foredrag.

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?

Jeg har haft bloggen i 8 år, som en af de første sundhedsblogs i Danmark. Jeg bloggede mest sundhed, træning og opskrifter, men blev efter nogle år træt af dét og blev mere personlig og brugte i højere grad bloggen til at skrive om ting der på mig på sinde – f.eks. kropsidealer og jagten på det perfekte, som jeg holder meget af at skrive om. Jeg blogger om alt mellem himmel og jord, men mest alt det som er tabubelagt.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?

Min blog og min instagram er et stort fællesskab, hvor mine læsere og følgere lidt føles som veninder. De følger mig i tykt og tyndt. Hvis jeg er frustreret eller ked af noget og deler det og ser, at jeg ikke er alene – så trøster det mig. Og hvis jeg er rigtig glad – så deler jeg ud, og kan ligeledes se, at det smitter mine læsere og følgere. Jeg føler et stort ansvar overfor mine følgere, særligt de meget unge piger, som jeg enormt gerne vil vise, at der findes andet i livet end perfekt hud og dans på roser. Og det er okay. Og sådan er livet.

20638470_10212058811918082_6172235590083575098_n

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?

Fordi jeg er så tæske træt af, at det handler så meget om det ydre i vores samfund. Der mangler fokus på de indre værdier. På hvordan vi er som mennesker. Jeg finder min inspiration i de mails jeg modtager fra piger og kvinder, fra mine veninder og fra min hverdag, hvor jeg ofte hører piger og kvinder tale grimt til dem selv.

kjolen

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?

Jeg er glad for mine 4 indlæg med “hele historien” om min brors død og mit brud med min kæreste. Fordi det var enormt grænseoverskridende at skrive, hårdt at se ordene sort på hvidt og vide at det var min historie – og fordi det blev taget så godt imod.

Har du nogen guilty pleasures?

I min verden findes der ikke nogle madvarer, som er forbudte. Men altså, jeg elsker chokolade – men det er jeg sku’ ikke skamfuld over ;)

img_43582

Hvilke(t) produkter/gadgets kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?

Min telefon og min powerbank!

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?

Jeg skriver ordene i hovedet nogle dage før – sætter mig ved computeren og skriver det oftest på mindre end 15 minutter.

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?

Jeg læser ikke andre blogs – det har jeg ikke gjort i mange år. Jeg tager mig ikke tiden til det og så lader jeg være, fordi jeg gerne vil få mine egne ideer og ikke ved et uheld komme til, at blive lige lovlig inspireret af en anden blogger.

19145813_10211517448744341_5957107080988384677_n

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

Jeg kunne først klokken da jeg kom i 5.klasse. Jeg var engang så fuld at jeg lavede toast på et vaffeljern – og jeg aner ikke hvor jeg har skaffet vaffeljernet fra. Jeg får det dårligt med mig selv, når jeg har sort tøj på Jeg skruer ned for volumen når jeg hører Nik og Jay i mine headphones i toget. Jeg drømmer om lave træningstøj til alle typer kvinder – som er behageligt at have på, er flot og anvendeligt.

Et godt råd til en kommende blogger in spe?

Et godt råd til en kommende blogger in spe? Skriv kun indlæg som du brænder for – og som du synes er sjove og rare at lave. Lad være med at skrive det du tror andre vil læse. Det er uinteressant. Dan din egen stil, skidt pyt med hvordan andre gør det. Gør det på din måde – den er altid rigtig!

Skriv en kommentar

1 kommentarer


  1. Flemse

    Du er altid velkommen til at bruge min toast maskine hvis du skulle komme forbi! P.s vi synes du er pisse sej 💪🏽❤️