Månedens PREMIUM blogger: Acie

   

acie

Navn: Christine Svingkær Egholm Alder: 31

Blognavn: Acie By: Rungsted Kyst

Hvad laver du til daglig?
Til daglig arbejder jeg som Nordisk digital og PR chef i L’Oréal, men lige nu er jeg på barselsorlov.

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget i lidt over 9 år og skriver en klassisk livsstilsblog – på mange måder er bloggen blevet voksen sammen med mig. Da jeg startede med at blogge boede jeg i USA og læste på college – den første halvdel af mine 20’ere gik stort set med at rejse og læse. Siden blev jeg færdiguddannet, fik fuldtidsjob, blev gift og nu er jeg blevet mor. Min blog handler om dét – om livet. Og om det gode i livet – shopping, mad, rejser, bolig og nu også om dét at være nogens mor.

insta-1-of-7

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Min blog har alle dage været mit kreative frirum og en modvægt til mit professionelle liv – det giver balance og sikrer at min venstre hjernehalvdel ikke gør mig så venstretung, at jeg ender med at gå i cirkler ;)

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?
Da jeg startede med at blogge fandtes der nærmest ikke andre blogs derude, og jeg var derfor tvunget til at ‘finde min egen form’ uden ret meget inspiration… At skrive om sig selv, er på sin vis det lette valg – inspirationen kommer ihvertfald helt af sig selv ;)

monki-puff-jacket-isabel-marant-39-of-68

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Uf, den var straks værre. Med over 9 år i bagagen har jeg skrevet i omegnen af 4000 indlæg igennem tiden. Jeg kan ikke nævne ét jeg er særligt stolt af – for mig handler det om at servere et godt mix af content og så er det vigtigt for mig, at det er ‘pænt’, hvis man kan sige det sådan. Æstetikken er vigtig.

Har du nogen guilty pleasures?
Masser – dårligt TV (… alt med Kardashians), croissanter, træstammer, Youtube-make-up-tutorials, at ligge og snuse duften af min baby helt ned i lungerne, alt de sender på DR3 og at gå i leggings ;)

acie-bryllup-toscana-slot-funkybird-photography

Hvilke(t) produkter/gadgets kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Min Macbook Pro og alt mit kamera-gear – det har jeg skrevet om her.

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Det er meget forskelligt – jeg har en månedskalender hvor jeg planlægger 80% månedens indhold i overskrifter. På den måde sikrer jeg en god balance og et godt flow i mine udgivelser – også i forhold til overblik over evt. kampagne-indlæg og samarbejder. De sidste 20% er ad hoc og dem drysser jeg lidt ud over måneden. Og så starter jeg typisk med at tage billederne, for at skrive teksten efterfølgende.

rabarber-taerte-fletlag-opskrift-14-of-16

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Åh, jeg har rigtigt mange! Mine damers blogs står højt på listen, selvfølgelig: Emily, Christina og Cathrine… Derudover kan jeg rigtigt godt lide Natulias outfits og æstetik – bare hun gad blogge lidt oftere ;) Og Christine Delmars ord og indretning. Og mange flere, som man altid glemmer, når man skal sidde og remse dem op.

opskrift-hjemmelavet-guf-6-of-14

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
.. Jeg har blogget i 9 år – der er ingenting tilbage, som folk ikke ved om mig ;) Men ok – jeg skal prøve..

  • Jeg tror, de fleste tænker, at jeg er sådan ret struktureret og ordentlig – det er jeg også. Men jeg kan aldrig finde min telefon, min pung eller mine solbriller. Min mand er ved at blive sindssyg.
  • Jeg er uddannet MSc in Economics og Business Administration, med speciale i strategi og ledelse og har fuld MBA-status fra UCLA.
  • Jeg drømmer om at købe et sommerhus sammen med min storebror. Han deler ikke drømmen, desværre ;)
  • Fra april til september bruger jeg kun koralfarvet neglelak og fra oktober til marts bruger jeg kun mørkerød.. Jeg har de to farver i ca 1000 nuancer hver. If it aint broke, som man siger..
  • Da jeg var barn gik jeg til tennis, klaver og blokfløjte. Yes. Jeg er en ørn på fløjte og spillede både sopranino, alt og tenor. Rimelig nørdet.

sofa-velour-petroleum-sofakompagniet-ellos-marmorbord-taeppe-viscose-5-of-5

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Don’t do it ;) Ej, det lyder dumt. Men der er så mange blogs derude, så jeg ville fokusere meget mere på de ‘nye’ kanaler, hvis det var mig der startede idag – video og instagram. Det tror jeg er fremtiden!

Skriv en kommentar