Bloggers Delight køber Mascha Vangs millionvirksomhed: Blognetværket Blogly bliver en del af Bloggers Delight

   

Vi er så glade og stolte over at kunne fortælle, at vi har købt blognetværket Blogly, der hidtil har haft en af Danmarks største bloggere, Mascha Vang, som ejer og direktør.

Mascha Vang etablerede Blogly i 2015 og har med stor succes skabt et anerkendt blognetværk og brand med gode resultater på bundlinjen. Med bloggere i segmenterne mommy, mad og underholdning, og med profiler, der ud over Mascha Vang selv, tæller blandt andre Claudia Rex, Ditte Julie Jensen og Annemette Voss, har Blogly positioneret sig stærkt i markedet og har månedligt omkring tre millioner sidevisninger.

Vi er derfor meget glade for købet.

»Blogly har igennem de sidste to år fundet sin plads i markedet og leveret gode økonomiske nøgletal. De har nogle spændende profiler, der kan bidrage til at løfte niveauet yderligere hos Bloggers Delight i forhold til både kunder og samarbejdspartnere. Vi har haft en god dialog med Mascha, og vi betragter det som en stor tillidserklæring, at vi får lov til at køre Blogly videre«, fortæller Henrik Akselbo, adm. direktør.

dsc_9096
Henrik Akselbo og Mascha Vang. Foto: Tonny Jørgensen

Med overdragelsen af ejerskabet af Blogly til os, vil Mascha Vang i endnu større grad rette fokus mod sin egen succesfulde blog. Den vil fortsat være en del af Blogly-netværket, der fortsætter som hidtil – blot i en forstærket version af sig selv:

»Blogly bliver ved med at være som Blogly er. Jeg vil stadig elske at holde Blogly arrangementer og være en del af DNA’en på holdet. Forskellen bliver, at der vil være et nyt og større salgsteam i ryggen på bloggerne, der bedre end nogen andre kender til markedet. Alt i alt vil Blogly være det samme, bare i en opgraderet version«, fortæller Mascha Vang.

Samtidig sker salget af Blogly i forbindelse med Mascha Vangs store ønske om at hellige mere af sin tid til sin 5-årige datter Hollie Nolia. Og vi var ifølge Mascha Vang den oplagte køber. I en årrække var Mascha Vang selv blogger i vores netværk og har derfor indgående kendskab til organisationen:

»I Hollie Nolias 5-årige liv har Blogly fyldt rigtig meget. Der har faktisk været rigtig meget at se til siden jeg blev mor og det vil jeg gerne ændre på nu. På det personlige plan er der sket en hel del, der gør, at jeg vælger at prioritere min tid endnu mere på min familie og datter. Og at det nu er Bloggers Delight der ejer og driver Blogly videre gør, at jeg føler vi er i gode hænder. De er nogle af de mest erfarne og største spillere på markedet«, fortæller Mascha Vang.

dsc_9088

En cementering af vores position i markedet

Tilbage i 2014 opkøbte vi Looklab, men med købet af Blogly har vi begået den hidtil største handel indenfor influencter marketing i Danmark.

»Handlen understreger vores position som nummer et på markedet for influencer marketing. Vi havde gode erfaringer med vores opkøb af Looklab i 2014, og når vi igen vælger at købe et eksisterende netværk, der kører godt, kan vi tilføje en yderligere dimension, der kan skabe endnu mere værdi for kunder og bloggere«, fortæller Henrik Akselbo

Med købet af Blogly kan vi i dag præsentere 320 blogs på tværs af seks blognetværk under vores Bloggers Delight-paraply; Bloggers Delight, The Bloke, Society B, BlogSplash, Looklab og altså Blogly.

»Nu har vi seks netværk i Bloggers Delight-regi, og købet af Blogly cementerer igen Bloggers Delight som et markant digitalt mediehus på det danske marked, der rammer en bred målgruppe og mange segmenter. Når vi repræsenterer så mange forskellige influenter, som vi gør, er det samtidig muligt for os at samarbejde med en bred pallette af annoncører«, fortsætter Henrik Akselbo, som afslutter:

»Den positive udvikling hos Bloggers Delight kombineret med den store interesse for influencer marketing viser tydeligt, at det ikke kun er de store amerikanske spillere som Facebook og Instagram, som stjæler marketingbudgetterne fra de traditionelle, lokale medier. Vi ser utrolig lyst på fremtiden«.

Du kan læse Mascha Vangs blogindlæg om købet af Blogly via linket her

Læs også: Medieomtale af vores køb af Blogly

Skriv en kommentar