Månedens PREMIUM blogger: Whittaheart

   

img_5097

Navn: Alberte Whitta Alder: 21

Blognavn: Whittaheart By: København K

Hvad laver du til daglig?
Jeg arbejder som moderedaktør på onlinemagasinet NUDE Magazine. Et sejt upcoming tidsskrift med fokus på mode, livsstil og beauty.

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget siden sommeren 2012, så den har fulgt mig fra de usikre teenageår og ind i voksenlivet. Jeg synes det er enormt interessant, at kigge tilbage på gamle indlæg i arkivet, da der sker så enormt meget fra man er 15 til 21 og det kan man virkelig fornemme, både i de ting jeg skriver samt på skrivestilen. Min blog handler primært om mode, men altid med et personligt islæt. Det er en høj prioritet hos mig, at være ærlig og nærværende overfor mine læsere og turde åbne op omkring mig selv. Også om de ting som ikke er så fede.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg elsker at være kreativ, både når det gælder formidling og det visuelle og bloggen er et helt perfekt sted, at kombinerer de to interesser. Jeg bruger i hvert fald et par timer om dagen. Især bliver der brugt meget tid på den om aftenen, når jeg har tid til, at sætte mig med en kop te og fordybe mig.

fullsizerender-2-1

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?
Jeg får rigtig meget inspiration igennem magasiner. Jeg er faktisk lidt en magasin-junkie. Jeg besøger ofte Sankt Annæ kiosk på Store Kongens Gade, hvor de har et stort udvalg af magasiner fra forskellige lande. Så køber jeg et par stykker og bruger weekenden på at sidde og læse. Det er den fedeste weekend-aktivitet! Jeg blogger om mode, fordi jeg synes mode er en super fed måde at udtrykke sig.

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Jeg har ikke et specifikt indlæg som jeg er særligt stolt af, men jeg bliver altid meget stolt, når jeg formår, at skrive et indlæg som mine læsere kan bruge til noget personligt. Jeg har på min blog f.eks. været meget åben omkring min egen selv-usikkerhed og jeg oplever ofte, at læsere bliver lettede over at de ikke er alene om de følelser.

img_7163

Har du nogen guilty pleasures?
Da jeg var lille boede jeg i Barcelona med min familie og der gik jeg på en international skole. Hver dag til frokost fik vi peanutbutter & Jelly madder – altså madder med peanutbutter og syltetøj – og siden dengang har det været min største guilty pleasure. Jeg elsker det!

Hvilke(t) produkter/gadgets kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Min mobil og i særdeleshed Instagram. Jeg er faktisk endnu mere aktiv på Instagram end på bloggen.

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Det foregår som oftest ved 20-tiden om aftenen, hvor jeg sætter mig med en kop te. Jeg er ikke blogger-typen som forbereder langt ud i fremtiden. Ideerne til mine indlæg kommer ofte et par dage inden de bliver udgivet.

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg har altid haft en stor svaghed for Cathrine Urhammers blog. Jeg synes bare alt på hendes blog er fedt. Både det visuelle, hendes tøjstil og skrivestil. Hun er lidt mit blogger-idol. ;-) Derudover er jeg også vild med Fashionpolish og jeg ville give min højre arm for at have Sidsel Allings garderobe.

fullsizerender-4-4

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1) Jeg har aldrig været i Asien, men jeg kunne sindssygt godt tænke mig at komme til Korea.

2) Mit køkken fungerer efterhånden mere som pulterrum end køkken, da jeg er så dårlig til at smide ud. Alt det jeg ikke bruger, men ikke nænner at smide ud ryger ind i mit køkken. Og så laver jeg alligevel meget sjældent mad, da jeg ikke kan finde ud af det. ;-)

3) Jeg kunne vildt godt tænke mig at være typen som altid har neglelak på, men jeg er bare for utålmodig til at gide lægge det.

4) Jeg er virkelig dårlig til at leve i nuet og jeg bekymrer mig rigtig meget for fremtiden. Jeg vil vildt gerne blive lidt mere mindfull.

5) Jeg elsker musicals. Hvis jeg var rig, så ville jeg gå ind og se musicals hver uge.

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Jeg tror i hvert fald at det er vigtigt at spørge sig selv om man har noget nyt at byde ind med, for der er efterhånden så mange bloggere at jeg tror det kan være rigtig svært at skabe sig et publikum, medmindre man har en helt klar plan for hvordan man kan skille sig ud fra resten, og så skal man selvfølgelig også vide at det tager tid.

Skriv en kommentar