Vi har fundet vores nye Community Manager

   

Bloggers Delight opruster igen og går efter yderligere vækst i 2018: Ansætter Community Manager med indgående kendskab til den danske blogsfære

Med ambitionerne om at fortsætte den eksponentielle vækst samt udvikle vores netværk af influenter yderligere, har vi oprustet medarbejderstaben med ansættelsen af en ny Community Manager.

Det bliver 26-årige Caroline Bergman, der kommer til at besidde stillingen. En stilling, hvor hun vil have det primære ansvar for udviklingen af Bloggers Delights netværk af influenter, hvilket både omfatter varetagelsen af den tætte relation til eksisterende bloggere i netværket, men også rekrutteringen af nye interessante profiler til Bloggers Delight netværkene.

»Det har været en proces over mange måneder at finde den helt rigtige person til rollen som Community Manager. Vi er derfor glade for, at vi nu er i mål og har fundet den helt ideelle kandidat i Caroline Bergman. Med Caroline ombord, er vi klar til endnu et vækstgear i 2018, hvor vi går efter at udbygge vores førende markedsposition i Danmark yderligere på et influencer marketing marked i stor vækst «, fortæller vores direktør, Henrik Akselbo.

bd-caroline-bergman
Vores nye Community Manager, Caroline Bergman

Caroline Bergman tiltræder stillingen med stor erfaring inden for influencer marketing og PR. Hun har gennem flere år arbejdet ved PR-bureauet Hill+Knowlton (nu Halo Agency), og kommer senest fra en stilling som PR og Social Media Manager hos Rethink Copenhagen.

»Jeg glæder mig til at forene min faglige kompetence, som er tilvejebragt fra min tid på både PR- og reklamebureau med min personlige interesse samt erfaring med blogs og influencer marketing. Selvom Bloggers Delight er Danmarks ældste blognetværk, er det stadig et netværk i rivende udvikling. Det ses både med opstart af forskellige Podcasts, det seneste opkøb af Blogly samt etableringen af influencer-agenturet Represented, som omfavner fx Instagram influencers der ikke nødvendigvis også har en blog«, fortæller Caroline Bergman.

Stor erfaring fra blogsfæren
Udover erfaring fra PR-og reklamebureau, har Caroline Bergman gennem flere år selv været en aktiv del af den danske blogsfære. Indtil tidligere på året har hun selv blogget på livsstilsbloggen Copenhagen Stories, og netop den erfaring giver hende et helt indgående kendskab til branchen.

»Jeg har tidligere selv blogget og kender til det store potentiale, der ligger i begrebet; Den personlige og ærlige skildring af en oplevelse eller produkt trænger bedre igennem til læseren, og øger chancen for en adfærds- eller handlingsændring hos læseren i langt højere grad end en traditionel annonce.  Derfor er Influencer marketing uundværlig i det marketingsbillede, vi ser i dag, hvor troværdig mund-til-mund-fortælling virker bedre end opstillede modeller på en helsideannonce i et magasin«, tilføjer hun.

Caroline Bergman ser frem til at indlede samarbejdet med de mange nuværende bloggere og influenter i netværket, ligesom hun ser et enormt potentiale i Bloggers Delights forretningsmodel og paraply af forskellige netværk, der blandt andet tæller Blogly, Looklab, Society B, Blogsplash og Represented.

»Det særlige ved Bloggers Delights portfolio af profiler er, at den spænder uendelig bredt, og vi kan derfor imødekomme ethvert ønske og målgruppe en kunde nu måtte have. Dog finder vi alligevel rum til at prioritere de mere end 320 premiumblogs på enkeltmandsniveau. Det kommer til udtryk ved, at vi nøje udvælger det enkelte netværk, der passer bedst til den specifikke blogger, og som kan få bloggeren til at vokse i et passende tempo«, afslutter hun.

Caroline Berman tiltrådte stillingen som Community Manager hos Bloggers Delight den 4 december. Hun har en bachelor i informationsvidenskab og kulturformidling fra Københavns Universitet.

Du kan fange Caroline her: cab@bloggersdelight.dk og på tlf. 28292257 

Skriv en kommentar