Videoindhold bliver en af de største influencer marketing trends i 2018

   

Der er ingen tvivl. Videoindhold kommer til at fortsætte som et af de mest dominerende indsatsområder indenfor influencer marketing i 2018.

Videoindhold er både med til at skabe større troværdighed, men også langt større konveteringsrater, hvis et brand eksempelvis ønsker at markedsføre et produkt gennem en influencer.

libresse-x-society-b
Foto: Fra Libresse x Society B videokampagne med Marie Jedig

Hos blandt andre Forbes og Market Community peges der på, hvordan videoindhold bliver en af 2018’s absolut største influencer marketing trends. Vi er enige!

Artiklen hos Market Community fremhæver, hvordan hele trenden omkring videoindhold skyldes brugen af ‘Stories’-funktionen på særligt Instagram samt en fortsat stigning i brugen af dedikerede videoplatforme som Youtube.

Ydermere er hele integrationen af videoindhold på blogs også et stærkt og succesfuldt værktøj, der både er enormt effektivt, når det står alene i en kampagne, men også som et indholdsformat, der kan skabe en stærk synergieffekt, hvis man folder det ud sammen med andre former for indhold i sin influencer-aktivering.

Læs også: Blogger-agentens gyldne råd til marketingchefer

Hos Bloggers Delight har vi naturligvis også rettet fokus mod videoindholdet. Derfor tilbyder vi også vores kunder at udvikle kreative idéer til videoindhold samt producere videoindholdet i forbindelse med kampagner.

Senest har vi blandt andet produceret videoindhold i forbindelse med kampagner for kunder som Alm. Brand, Gram, Venus og Libresse, hvilket har været i samarbejde med influenter som Marie Jedig, Sydhavnsmor, Fredes Blog, Rainbow Dash, Amalie Wessel og mange flere.

Se med herunder:

Videokampagne for Alm. Brand

Videokampagne for GRAM

Videokampagne for Venus 

Videokampagne for LIBRESSE

Skriv en kommentar