Er du vores næste praktikant?

   

Brænder du for influencer marketing, er du under uddannelse og søger du studierelevante udfordringer indenfor marketing, kommunikation og administration? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger nemlig praktikanter til vores hovedkontor i København.

Praktikperioden løber fra januar til juni 2019. Se mere på billedet nedenfor.

Spred meget gerne ordet, hvis du har nogen i dit netværk, der kunne have interesse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv en kommentar









1 kommentarer


  1. Tobias Holt Braun

    Mit navn er Tobias Holt Braun og jeg er 23 år gammel. Jeg er fra en mindre by kaldet Skævinge lidt uden for Hillerød. Jeg blev student sommeren 2016, efter 3 dannelsesrige år på Hillerød Handelsskole, HHX.

    Som person er jeg innovativ og positivt anlagt. Hvilket viser sig i min tilgang til de udfordringer og muligheder jeg bliver stillet. Ydermere er jeg en socialt anlagt holdspiller, der i høj grad varetager mine medmenneskers interesser. Ligeledes befinder jeg mig godt, når jeg står forrest, udviser og overblik og reflekterer over de opgaver jeg bliver stillet. Dette mener jeg understøtter mine kompetencer set i relation til et ambitiøst uddannelsesmiljø. Et uddannelsesmiljø der bygger på samhørighed, dannelse og en stærk overbevisning om at man sammen er en del af noget større.

    Jeg ønsker praktikpladsen hos, Bloggers Delight, fordi jeg har en bærende interesse for kommunikation, sociale interaktioner og personlig og relationel udvikling.
    Jeg ønsker at opnå en dybere forståelse for og kendskab til individets konstruktive syn på aktuelle og kommende hændelser. Forløbet tiltaler mig, fordi det bygger på et yderst ambitiøst grundlag. Hvor det at skabe indblik i kommunikation internt såvel som eksternt prioriteres. Ligeledes er der fokus på hvilke værktøjer personer eller virksomhed kan anvende for at opnå et tilfredsstillende samarbejde.

    Jeg arbejder målrettet, og mener at dette studie vil lede mig igennem en udfordrende og spændende læringsproces. Med det formål at udvikle mine personlige kompetencer, rettet mod fremtidig karriere. Jeg har de seneste år arbejdet med min personlige udvikling, hvilket har gjort mig i stand til at agere åbensindet overfor kommende udfordringer.

    Tidligere er jeg uddannet fitnessinstruktør, og har instrueret og lagt træningsplaner for medlemmer igennem de sidste tre år. Jeg ved hvad det vil sige, at imødekomme den enkelte kundes behov.
    Efter færdiggørelsen af min uddannelse, havde jeg planlagt en tre måneders jordomrejse, inden jeg skulle ind og aftjene min værnepligt, på frivillig basis. Jordomrejsen resulterede i, at jeg blev i stand til at strukturere, prioritere, planlægge og opnå personlige mål. Ydermere fik jeg forbedret mine sprogfærdigheder i engelsk såvel som tysk. Rejsen havde også til formål, at skubbe til mine personlige grænser og bringe mig ud af min ”comfort zone”. Jeg tog afsted med en frygt for højder og kom hjem med et faldskærmsudspring og bungyjump i rygsækken. Nedenstående citat beskriver tilgangen til min rejse.

    ”Lad ikke frygten for at falde, afholde dig fra at flyve.” – Özcan Ajrulovski

    For at spare sammen til jordomrejsen arbejdede jeg som pædagogmedhjælper. Dette gjorde mig i stand til at arbejde ansvarsbevidst, med individer der i høj grad er begrænset i deres selvstændighed. De tilbød mig efterfølgende en ny fuldtidsstilling, hvor jeg i større grad fik medbestemmelse, og frihed i forhold til strukturering af månedsplaner og koordinering. Færdighederne mener jeg er med til at styrke mine forudsætninger for dette studie.

    Jeg synes i skal vælge mig, da jeg brænder for at møde nye udfordringer hos netop et bureau som jeres. Jeg gør en fortløbende indsats og tager gerne en udfordring op og griber morgendagen, selvom den er ukendt.

    Jeg ser frem til at høre fra jer og deltager jeg gerne i en uddybende samtale. Ydermere er i meget velkommen til at kontakte mine tidligere arbejdsgivere.

    Med venlig hilsen
    Tobias Holt Braun
    CV ses nedenfor på næste side 

    CV
    Navn: Tobias Holt Braun
    Adresse: Vibeholmen 6
    2500 Valby
    Mobil: +45 51784032
    E mail: tobiasbraun32@gmail.com
    Født: 15 feb. 1997, København

    Ansvarsfuld, innovativ og målrettet
    Erhvervserfaring:

    Chef-Mad 2010-2016, køkkenmedhjælper

    ISS Fitness 2015-2020, fitness instruktør

    Jernkunsten 2016-2018, arbejdsmand

    Kornmarkens børnehus 2016-2018, pædagogmedhjælper

    Birkerød Festudlejning 2017-2020, chauffør og arbejdsmand

    Royal Stage 2019-2020, driftsmedarbejder

    Uddannelse:

    Sigerslevøster Privatskole 2003-2010

    Skævinge skole 2010-2013

    Hillerød Handelsskole, HHX 2013-2016

    Garderhusarregimentet, aftjener værnepligt 2018

    Markedsføringsøkonom 2019-

    Kurser: Fitness instruktør uddannelse, Vejby 2015

    Sprog:
    Dansk: Taler, forstår og skriver flydende
    Engelsk: Taler, forstår og skriver flydende
    Tysk: Taler, forstår og skriver

    Fritidsinteresser: Fodbold, fitness, familie og venner
    Bilag

    Reference kan trækkes hos tidligere arbejdsgivere:

    Olav David Gang: odga@hillerod.dk

    Mie Winther Olsen: 72324303