Hvis du gerne vil gøre dine indlæg private, så ingen anden end dig kan læse dem, skal du gå ind på det ønskede indlæg og gøre følgende:

1. Tryk på ‘Rediger‘ ud for teksten ‘ved Synlighed: Offentlig’

2. Vælg ‘Privat

3. Tryk på ‘OK‘ og herefter på den blå knap, der nu har ændret navn til ‘Opdater

skaermbillede-2017-03-17-kl-13-13-38

skaermbillede-2017-03-17-kl-13-11-52

Tip! Dine indlæg vil nu se ud som følger, når folk forsøger at tilgå dem:

 

skaermbillede-2017-03-17-kl-11-39-03

Posted in: Design indlæg (PLUS/PREMIUM)