OBS! HUSK at opsige dit plusabonnement inden du sletter din blog. Se denne guide for at opsige dit plusabonnement.

For at slette din blog, skal du gå ind under følgende:

‘Opsæt din blog’ –> ‘Funktioner’ –> ‘Slet blog’

Herefter vil du modtage en mail, der beder dig bekræfte at du ønsker at slette bloggen.

VIGTIGT! Hvis du vil slette din blog er dette permanent, og dit indhold kan ikke gendannes. Derudover er det vigtigt at du afmelder dit Plus-abonnement inden du sletter bloggen, hvis du har sådan et! jf. ovenfor

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 15.59.32

Posted in: Generelt