OBS! Hvis du er er PLUS eller PREMIUM blogger skal du følge denne guide.

Hvis du som BASIS blogger ønsker at slette din blog, skal du:

1. gå til ‘Opsæt din blog’ –> ‘Slet din blog’

2. Tryk på ‘Slet blog’  

3. Herefter vil du modtage en mail, hvori du skal bekræfte at du ønsker at slette din blog

VIGTIGT! Hvis du vil slette din blog er dette permanent, og dit indhold kan ikke gendannes. Derudover er det vigtigt at du afmelder dit Plus-abonnement inden du sletter bloggen, hvis du har sådan et! jf. ovenfor

Posted in: Generelt