OBS! Hvis du har en blog tilknyttet din bruger, er det vigtigt du sletter denne inden du sletter din bruger.

Hvis du ikke længere ønsker at have en bruger hos Bloggers Delight, kan du slette den under ‘Profil’.
Indtast her din adgangskode i feltet og tryk ‘Slet konto’

OBS! bemærk, at du ikke kan genskabe din bruger igen!

sletbruger

Posted in: Min profil