Katrine May Hansen

   

image-3

Hej og velkommen!
Det er sjovt at skrive blog, hvis den må handle om alt – Derfor er denne blog ikke bare en blog med madopskrifter, anmeldelser, tilbud eller spirituelle holdninger – men de er der også. Her kan du læse om mad og spiritualitet og helse – anmeldelser og frustrationer og debat indenfor emner som: Køn, kunst, politik, børn, mad, rejser, religion, sex og litteratur. Jeg skriver også om mine madlavningskurser, behandlinger, optrædender… og andre projekter.

Jeg er i midten af 30’erne og mor til to børn. Forfatter til flere bøger; om kreativ skrivning, en kogebog, en roman og en digtsamling. Holder foredrag og læser professionelt højt.

Jeg er elev på ManuVision’s uddannelse til kropsbehandler og ejer firmaet Lovetrust.
Jeg underviser i madlavning og kreativ skrivning og er en del af behandlerfællesskabet ‘Kontoret for Krop og Liv’.
Jeg er initiativtager til netværket KvindeSalon.
Indtil juni 2014 kan min fotoudstilling “A scarf is a scarf is a scarf” ses på Halmtorvet i København.
Skriv en kommentar