Månedens PLUS blog: HOMESiCK

   

redNavne: Camilla Marie Hahn Jespersen, Mette Pedersen & Tatiana Nyborg Christensen Aldre: 21 år, 22 år & 22 år Blognavn: HOMESiCK By: Kolding

Hvad laver I til dagligt?

Vi læser alle tre en bachelor i Designkultur og Økonomi på Syddansk Universitet i Kolding. Vi er lige begyndt på 4. semester.

Hvor længe har I blogget?

Vi startede bloggen d. 24 september 2012, så godt 5 måneder.

Hvad får I ud af at blogge og hvor lang tid bruger I på det dagligt?

Tatiana: Jeg bruger rigtig meget tid på at finde inspiration til bloggen – nogle dage mere end andre – hvilket er fordelen ved at være tre. Men jeg vil nok skyde på en-to timer dagligt. Jeg synes dog ikke, at det virker som om, at jeg bruger lang tid på det, da jeg blogger om noget som virkelig interesserer mig.

Mette: Bloggen er en god platform til at samle og dele de idéer og ting vi finder inspirerende – og så er det jo bare sjovt at lege med billeder og være lidt kreativ. Ved at vi er tre, der hver især laver indlæg til bloggen, bliver vi også inspireret internt af hinanden. Jeg vil tro at jeg bruger 1-2 timer på bloggen dagligt.

Camilla Marie: Jeg ser bloggen lidt som et dagligt fix, hvor jeg kan fordybe mig og grave mig ind i et sjovt og kreativt univers. Det er meget forskelligt hvor lang tid jeg bruger på bloggen, nogen dage ingen tid, andre dage et par timer og nogen gange kan jeg sidde og fumle med et indlæg en hel aften og helt ud på de tidlige nattetimer.

6-9_zps8380ef82

Hvilket indlæg på jeres blog er I mest stolt af?

Camilla Marie: Jeg er mest stolt af mit aller første indlæg, om mit TV TABLE UPGRADE. Ikke så meget på grund af indholdet, men mest fordi at jeg på det tidspunkt ikke vidste hvad et collageprogram var for noget. Kan huske at jeg spurgte Mette hvordan hun havde lavet sådan en pæn collage til hendes indlæg om palle-møbler. Med det taget i betragtning, synes jeg at jeg slap ret godt fra det, og husker tydeligt den der følelse af stolthed og tilfredshed, over at se min ”pro-collage” på en BLOG! Haha :-D

 Har I nogle guilty pleasures udover boligindretning? (fx mærkelige madvaner/dårlige tv-serier/en svaghed for boybands)

Tatiana: Jeg har viiiiirkelig en svaghed for tegnefilm (Kim possible, totally spies, phineas og ferb, etc.) og så har jeg altid de vildeste cravings efter lakrids og pandekager ;-) 

Mette: Jeg er en sucker for dårligt reality-tv og så er jeg afhængig af cola (som i Coca Cola fyldt med sukker!)

Camilla Marie: Ja den var straks værre! Jeg har været nød til at spørge både min kæreste og min gode veninde, om de kunne komme i tanker om noget, og det kunne de ikke! Så med andre ord er jeg det perfekte menneske! Ej okay, dem jeg er kommet på har alt sammen noget med mad at gøre(?); mit yndlingspålæg og tandsmør med salt og peber. Jeg foretrækker min pizza iskold dagen efter fra køleskabet. Jeg elsker M&M’s med peanuts, og spiser dem altid i samme mundfuld med vingummier – det giver sådan en dejlig smag!

Fortæl lidt om jeres fortrukne indretningstips – hvad virker for jer?

Tatiana: Keep it simple. Sort/hvid med få farverige detaljer.

Mette: Miks gerne dyrt og billigt – og gå på loppemarkeder, hvis du gerne vil finde fine ting som alle andre ikke har.

Camilla Marie: YIN & YANG – simple as that! Jeg tror på at det er vigtig at arbejde med kontraster i sit hjem, for at skabe en god balance, som giver den der helt rette atmosfære; nyt og gammelt, mørkt og lyst, højt og lavt osv.

efc3cc0f3d3c63bef661f00322b3a097_zps5ae00d76

Hvilke(t) møbel/design/gadget kan I ikke leve uden?

Tatiana: Jeg kan ikke leve uden min Macbook Pro og Iphone 5. Nope. Jeg er blevet virkelig afhængig og det er så forfærdeligt!!! Men jeg elsker det ;-)

Mette: Snakker vi gadgets er jeg dybt afhængig af min Iphone og min Mac, men uden dem ville det også være svært at blogge ;-) Af møbler må det være min Eames gyngestol, jeg synes den er vildt smuk og så er den en gave fra min kæreste, så den kunne jeg aldrig forestille mig, at jeg ville skille mig af med!

Camilla Marie: Jeg har to Carlsberg ølkasser i træ, som jeg har haft lige siden mine spæde teenageår. Da jeg boede hjemme fungerede de som et bord, med bundene klodset op mod hinanden. Nu fungerer de som natborde ved siden af vores seng, og jeg kan ikke forstille mig at have nogen andre natborde! Tror aldrig jeg kan skille mig af med dem :-D

Nogle gode råd til at få god stil i hjemmet?

Tatiana: Hvad er god stil? Hvis du slår det op på nettet eller i boligmagasiner, kan du finde flere definitioner på, hvad god stil er. Det samme kan du på HOMESiCK. Jeg synes, at god stil er personlig stil. Så når man spørger mig, hvad god stil er, vil jeg formentlig komme med et svar på nogenlunde det samme som mit foretrukne indretningstip. Men det betyder ikke, at jeg finder andre stilarter som dårlig stil. Der er ikke noget bedre end, når det personlige skinner igennem i indretningen. Så ja. For mig er god stil nok bare personlig stil.

Mette: Jeg synes ”god stil” kan være mange ting, men jeg er især fan af personlige hjem, hvor man har mikset flotte møbler og godt design med finurlige ting og sjove fund, der viser hvem man er. Selvom folk indretter sig anderledes, end jeg selv ville have valgt det, så kan jeg sagtens se det værende som ”god stil”.

Camilla Marie: Set med mine øjne er der et stort skel mellem en ’stil’ og ’god stil’. Stil er noget man nemt kan købe sig til i én enkelt butik, men problemet med det er at det let kommer til at virke for påtaget og upersonligt efter min mening. God stil derimod, er ting valgt med hjerte og omhu i en langsommelig proces, for det er jo noget der aldrig ender, og som ikke har noget facit, men noget som hele tiden er under udvikling, i takt med en selv. – Det kom til at lyde meget klogt haha, men håber I ser min pointe?

get the look

Hvilke blogs er jeres favoritter og hvorfor?

Tatiana: Min absolutte favorit blog er: theyallhateus, da de poster flere indlæg dagligt med inspirerende billeder (dog mest mode, men også bolig, statements og andre lækkerier).

Mette: Jeg følger en del blogs og bliver inspireret af meget forskelligt. Men blandt mine favoritter, lige nu, på forskellige de områder er Modeso, Trendenser, Sneglcille og Fit For Livin.

Camilla Marie: Faktisk så læser jeg næsten ingen boligblogs, hvilket egentlig er lidt spøjst, nu hvor jeg kommer til at tænke over det. Tror måske bare at jeg har det bedst med at være i “mit eget lille univers”, og ikke lade mig påvirke for meget af andre boligbloggere, deres smag og meninger på den front – i stedet foretrækker jeg pinterest, we heart it, indulgy, google, instagram osv. Jeg følger til gengæld rigtig mange modeblogs, og min yndlings er helt klart svenske Fanny Lyckmann, fordi hendes billeder altid er så flotte og stemningsfyldte, hendes outfits rocker, og så er hun bare pisse smuk og inspirerende. Derudover er nogle af mine favoritter Angelica Blick og Passions For Fashion. På det seneste er jeg også blevet ret glad for at følge røge, agtigt, Tina Maria og tumblren Fuck Bloggers.

Fortæl mig 5 ting om jer, som jeg ikke ved:

– Tatiana hader rugbrød.
– Mette er altid mest grundig (og hurtig) med rengøringen når hun venter besøg af sin mor.
– Camilla har en kat der hedder Grisse, den har to forskelligfarvede øjne og en krølle på halen – deraf navnet.
– Vi er alle tre perfektionister og kan diskutere de mest åndsvage ting.
– Vi laver det vildeste pigefnidder og bliver simpelthen så glade, når vi får søde kommentarer/mails og nye followers.

22-1_zpscc71272e

Et par gode råd til en ny blogger?

Tatiana: Spring ud i det. Blog jævnligt så det fanger læserens interesse. Være imødekommende overfor læseren: svar på kommentarer og indfri deres ønsker af eventuelle blogindlæg. Blog dog kun om ting der interesserer dig og du kan stå indenfor.

Mette: Opdater bloggen med nye indlæg jævnligt, så læserne har en grund til at klikke ind forbi igen – men blog ikke af tvang, blog fordi du ikke kan lade være!

Camilla Marie: Et godt råd må være at blogge for sin egen skyld, og se det som sit kreative fristed. Man skal blogge når man har lyst, og føler sig inspireret og ikke se blogging som en pligt. Dermed skal man heller ikke panikke over at det er et par dage siden man sidst har lagt et indlæg ud, for det kan der kun komme et halvhjertet indlæg ud af, så hellere lade det komme lidt tilfældigt, hvor man gør noget ud af det, og gør det ordentligt.

Besøg HOMESick her.Skriv en kommentar