Månedens premium blogger: Shopkat

   

IMG_0319[1]

Navn: Katrine Alder: 24 Blognavn: Shopkat.dk By: Paris

 

Hvad laver du til dagligt?
Jeg bor i Paris, hvor jeg er i gang med en kandidatuddannelse i Fashion Management. Derudover arbejder som freelance modeskribent, bl.a. som reporter for Fashion-post.dk.

 

Hvor længe du blogget og hvad blogger du om?
Efter lidt overtalelse fra min søde veninde Cathrine (cathrineurhammer.dk), startede jeg i sommers SHOPKAT, hvis (mode)univers er meget inspireret af den PARISER CHIKKE stil.

 

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Det er mit eget lille univers, hvor jeg har en unik mulighed for at give min kreativitet frit spil, dele min inspiration og udtrykke min smag. Jeg har faktisk aldrig rigtig regnet ud, hvor lang tid jeg reelt bruger på SHOPKAT, men jeg vil tro omkring 10 timer om ugen.

IMG_2783[1]

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?
Jeg har altid været glad for FRANSK MODE og KULTUR, og derudover planlagde jeg at flytte til Paris, så det lå egentlig lidt til højrebenet. Min inspiration kommer mange steder fra: det kan være alt lige fra en kampagne i modemagasinerne til en kunstudstilling til en instagram profil. Og så gør jeg stor brug af min erfaring fra magasinbranchen, hvor jeg tidligere har arbejdet på en moderedaktion.

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Jeg ved ikke, om der er et specifikt indlæg, jeg er stolt af… Det er nok mere selve universet, fordi det stemmer rigtig fint overens med hvem, jeg er. Jeg kan godt lide de indlæg, hvor jeg mikser mode og kultur som mine SHOP THE LOOK (se indlægget HER), Mine TREND indlæg (se et eksempel HER) eller de mere personlige POSTCARD fra Paris (se dem alle HER).

 

Har du nogle guilty pleasures?
KÆRLIGHED og KAFFE. Og selvfølgelig, ISABEL MARANT.

IMG_6026[1]

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Jeg tror ikke, at jeg er ligeså veludstyret (hehe), som mange af de andre bloggere. Det er egentlig mest min iPhone, jeg bruger. Men den bruger jeg så også hele tiden: skriver noter, søger inspiration, tager billeder…

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Det er meget forskelligt: Nogle dage kan jeg producere en hel uge i forvejen, andre gange producerer jeg på selve dagen. Det kommer helt an på, om jeg er inspireret. Jeg er nok lidt ustruktureret på det punkt, men det fungerer nu meget fint. Typisk involverer det dog en kop kaffe.

 

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?
Uh, det er faktisk lidt pinligt, for jeg læser ikke vildt mange blogs. Jeg følger selvfølgelig mine gode veninder (bl.a. Cathrine Urhammer, Velvetsnow og Soulpaustian), men ellers gør jeg mere brug af nyhedssites som Fashion-post og Businessoffashion.

IMG_2594[1]

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
Okay, her har du 5 mere eller mindre random ting om mig, som man ikke kan gætte sig til på SHOPKAT-

– Spiser tyggegummi dagen lang, og helst de grønne fra Stimorol

– Jeg drikker kun Coca Cola Light, der for resten smager bedre end Zero, og så kalder jeg sukker versionen for ”Rød Cola”

– Jeg er storforbruger af Jo Malone duftlys – min favorit er Orange Blossom

– Er pt. nået til level 201 i Candy Crush Saga.

– Uden at lyde nørdet, så synes jeg helt ærligt, at mine forældre er de sejeste i verden.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Følg dit hjerte, så skal alt andet nok gå. Og det gælder for alle – ikke kun bloggere.

IMG_1524[1]

Skriv en kommentar