Månedens PLUS-blog: By Louise Vorre

   

  IMG_4743[2]

Navn: Louise Vorre Alder: 34 år Blognavn: ByLouiseVorre By: Viborg

 

Hvad laver du til dagligt?
Til dagligt arbejder jeg som webmaster / Projektmedarbejder i et IT firma. Jeg har derfor også fingrene godt placeret på tastaturet til dagligt.

 

Hvor længe har du blogget?
www.bylouisevorre.dk er stadig ret ny, jeg startede bloggen i september 2014, så det er jo kun godt et ½ års tid nu. Men de spæde skridt bag bloggen, ligger noget længere tilbage.

 

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Jeg blogger fordi jeg elsker at dele mine oplevelser, gode ideer og erfaringer med andre. Og så elsker jeg at formidle og kommunikere, hvilket også har været en fast del af mit arbejde gennem de sidste 7år, og stadig er det. Bloggen er min egen kommunikationskanal, her råder jeg selv over indhold og det giver mig glæde at jeg kan skrive om ting, som jeg finder interessante og give gode råd og tips til andre. Jeg kan få afløb for mange ting på bloggen, og det er dejligt.

Jeg bruger i gennemsnit 1-2 timer på bloggen dagligt, det kan naturligvis svinge lidt. Der er jo dage, hvor jeg bruger rigtig meget tid på blogrelaterede opgaver, som ikke direkte er indlæg, men det arbejde som også ligger bag at have en blog.

lv

Hvad blogger du om? Hvorfor lige dette?
Bloggen er en livsstilsblog, hvilket jo i sin enkelthed vil sige “alt muligt” fra hverdagen.
Jeg går op i bolig indretning, mode, mad og aktiviteter med min kære familie og da bloggen er ret personlig, vil dette naturligvis afspejles på bloggen. Mad og træning er også en del af mit liv, fordi jeg som mange andre kvinder, gerne vil være lidt sund (eller prøver på det) og så kæmper jeg lidt med de “sidste Kilo” på maven. Derudover har jeg en kronisk tarmsygdom (Morbus Crohns) som gør, at det ikke er alt mad der er lige godt for mig at spise.
Da jeg også er mor til en dreng på 5 år, bloggers der naturligvis også om børn, tips og ideer til børneaktiviteter og børnemode.

 

Hvorfor lige en blog om det emne, og hvor finder du din inspiration?
Da jeg elsker at formidle og kommunikere, falder det mig ret naturligt at skrive og hvorfor så ikke skrive om ting der interessere mig, ting jeg har oplevet, som måske kan være inspiration og hjælp for andre. Jeg kan komme med en helt anden mængde og form for information på bloggen end jeg kan andre steder – og indholdet falder mig naturligt, så inspirationen er jo hentet fra min egen hverdag, mine tanker, interesser og oplevelser både som mor og som en kvinde på 34 år.

IMG_5437

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Jeg har svært ved at finde ét bestemt indlæg, som jeg er mest stolt af, for mine indlæg er så forskellige. Men jeg bliver rigtig stolt og glad når jeg kan mærke ekstra stor interesse for et indlæg. På den måde ved jeg, at det på den ene alle anden måde, har haft betydning for andre, og det er en af de fantastiske ting ved at blogge. Jeg er dog ret glad for mine indlæg omkring MK olier/aronia, da de produkter har haft super god virkning på mig, og det vil jeg rigtig gerne give videre til andre.

 

Har du nogle guilty pleasures, når det kommer til mad?
Hvis der ikke var noget der hed sundhed, så ville jeg leve af Marabou chokolade, rundstykker med tandsmør og mellemlagret ost. Det hele vil blive skylde ned med Cocio Kakaomælk eller Coca Cola. En smugle ulækkert og ikke den store gastronomiske oplevelse, I Know, men mums, det smager altså godt i min mund :)

Untitled-3[2]

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? Er der noget særligt, du gør?
Jeg er egentlig ret spontan med mine blogindlæg, der ligger ikke det store analysearbejde bag. Når jeg får en ide eller finder noget jeg har lyst til at skrive om, så gør jeg det. Ideer og emner bliver skabt hele tiden, men de nedskrives for det meste om aftenen, når min søn sover og mine ben er smidt op i sofaen med computeren godt placeret på skødet. Når der er ro omkring mig, får tankerne frit spil, så skrives der indlæg, billeder behandles og der leges i Photoshop.

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg elsker at følge med på Therustyhome.dk – jeg er vild med Julies bolig univers, jeg elsker hendes stil og engement omkring det, også selvom det slet ikke er sådan mit eget hjem ser ud. På Sofiaskamp.dk får jeg lækker inspiration til sund mad, og så er den tøs noget af det sejeste, wauvv!
Jeg følger også med på SarahLouise.dk og MaschaVang.dk, jeg er vild med det store aktivitetsniveau på deres blogs og god blanding af livsstil, mode og børn. Og så er det da interessant at følge hverdagen for fuldtidsbloggere. Synes det er fascinerende at se, hvordan man kan skabe store ting via de sociale medier, og tilmed leve af det, godt gået!

IMG_4085[2]

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1. Jeg sover med mit makeup, det bliver først taget af om morgenen inden et nyt lag ligges på – og ja, jeg har makeup på hver dag.
2. Selvom jeg til tider kan rode lidt, så kan ikke holde ud, at se på reklamer/aviser, som ikke ligger pænt i en stak. Andres rod generer mit øje, men der er jo system i mit, hi hi 
3. Jeg snakker meget og ALT for højt. Der er en god grund til, at mine forældre altid har kaldt mig “Lotte Heise”
4. Jeg besidder ikke dem store tålmodighed – jeg vil gerne se hurtige resultater, og kan bedst lide at høste frugterne kort tid efter der er plantet.
5. Jeg kan egentlig ikke ret godt lide grøntsager og salat, men en stor procentdel af min daglige kost er altså grøntsager, så jeg spiser dem selvfølgelig alligevel – det bliver man jo desværre nødt til.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Hvis du har lysten SÅ GØR DET!
Spræng ud i det uden for mange bekymringer, det værste der kan ske er vel bare, at der ikke er læsere nok, og så kan du jo stoppe igen. Gør dig først overvejelser omkring, hvad du gerne vil med din blog. Gør det fordi, du har noget du gerne vil formidle. Hold ved, også de dage hvor det måske ikke er din bedste blog dag, hvor inspirationen ikke er i top og sidevisningerne er få. Vær altid dig selv i det du siger og gør – læserne vil have den ægte vare.

LouiseVorre

Skriv en kommentar