Månedens PLUS blogger: Jennifer Geertsen

   

SAM_6302

Navn: Jennifer Geertsen Bro Alder: 20 år
Blognavn: www.jennifergeertsen.com By: Holstebro

 

Hvad laver du til dagligt?
Jeg er netop påbegyndt min uddannelse på VIA design (det gamle TEKO), hvor jeg læser til Design Teknolog på linjen Branding og Marketing Management. Derudover finder jeg også tid til mine kæreste, veninder, familie og selvfølgelig bloggen i min fritid.

 

Hvor længe har du blogget?
Jeg oprettede bloggen i juli sidste år. Det tog mig lidt tid at komme ordenligt igang, men lige knap 1,5 år må det efterhånden være. Time flies!

 

Hvad får du ud af at blogge og hvor langt tid bruger du på det dagligt?
Jeg elsker at blogge. Jeg elsker mode og livsstilsbranchen. Jeg elsker at tage billeder. Bloggen giver mig mulighed for at dele min passion og forhåbenligt inspirere andre. Her har jeg mulighed for at udfolde mig kreativt, og den bedste følelse er, når der er feedback på det arbejde, der ligger bag. Som sagt ligger der mange timer bag hvert indlæg, nogle flere end andre. Det er svært præcis at vurdere, men et par timer om dagen. Og det er uden tvivl det hele værd.

SAM_7685

Hvad blogger du om og hvorfor lige dette?
Jeg blogger hovedsageligt om mode og livsstil. Fordi jeg elsker mode, jeg elsker tøj og hvilken pige gør ikke det? ;-) Det er for mig en kæmpe inspiration, at se hvor forskelligt folk kan udtrykke sig igennem moden. Derudover tager jeg mine læsere med i min hverdag og deler de oplevelser jeg har med dem.

 

Hvorfor lige en blog om det emne, og hvor finder du din inspiration?
Jeg har altid haft en kæmpe passion for mode og generelt hele livsstilsbranchen. Min største inspiration er uden tvivl instagram, I’m addicted, og hvis jeg først bliver fanget i det, kan jeg bruge flere timer på at finde inspirerende mennesker. Derudover bliver jeg også inspireret af de mennersker omkring mig og i gadebilledet.

 

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
Den var svær. Jeg er nok mest stolt af de indlæg (både outfits, tips og trends) hvor jeg føler jeg inspirerer mine læsere.

SAM_3367

Har du nogle guilty pleasures , når det kommer til mad?
Altså jeg er en sucker for søde sager. Hvis jeg kunne, sprang jeg gerne aftensmaden over og hoppede direkte til desserten. Og så ELSKER jeg morgenmad!

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg? er der noget særligt du gør?
Jeg hopper gerne i sengen, hiver dynen over mig og så er vi ellers igang. Jeg har som regel en ide om, hvad der lige skal ske. Ellers redigerer jeg billeder, surfer rundt på nettet og finder inspiration.

 

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?
Jeg er ret stor fan af Christina fra PassionforFashion, Victoriatornegren og Maria Kragmann. Jeg finder en enorm inspiration hos alle tre piger og deres varierende indlæg.

SAM_8741

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1. Jeg har taget dykkercertifikat for nogle år siden, men desværre ikke fået det brugt udlands, endnu!
2. Jeg lavede min første bule i mine forældres bil, dagen inden jeg skulle begynde på studie – ved at køre ind i en bænk. Den var selvfølgelig boltret til jorden.
3. Jeg er elendig til at lave mad.
4. Jeg griner gerne af mine egne jokes (ofte også som den eneste)
5. Jeg kan sjældent gå i H&M uden at have købt noget med hjem.

 

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Spring ud i det, gør hvad du elsker og lad være med at give op. Det vigtigste er, at DU elsker hvad du laver, så skal andre nok også.

 

Skriv en kommentar