Månedens PREMIUM blog: Miriams blok

   

img_2462

Navn: Miriam Alder: 30 år.

Blognavn: Miriams Blok By: Østerbro, København.

 

Hvad laver du til dagligt?

Jeg er fuldtidsblogger. Dog stadig en relativt ny en af slagsen, så om det bliver et succesfuldt projekt, vil tiden vise.

Hvor længe har du blogget og hvad blogger du om?

Jeg har blogget i fem år, og jeg er meget klichéfyldt i mit emne. Det handler nemlig mest om mig. Mine tanker, interesser og hvad der lige falder mig ind. Tilsat selvironi og en solid bunke sarkasme.

collage-2-mustang

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?

Jeg får tømt mit hoved, og så får jeg interageret med virkelig mange mennesker på den anden side af skærmen. Det er jo et fællesskab. Næsten en lille, lukket klub… Med flere tusinde medlemmer. Jeg sætter ikke fast tid af til blogging, selvom jeg forsøger at få mast alt bagomsarbejdet ind i løbet af dagen. Men jeg skriver, når jeg er inspireret, og nogle gange er det midt om natten, andre gange er det i almindelige menneskers arbejdstid. Når ens arbejde er ens interesse, så arbejder man altid og aldrig.

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?

Jamen altså, i starten prøvede jeg at blogge om sko. Jeg kan godt lide sko. Men jeg kunne tydeligvis ikke finde ud af at blogge om sko. Så prøvede jeg noget andet, og det fungerede væsentligt bedre. Det fede ved at skrive om alt og intet er jo, at der er inspiration overalt. Den ene dag kan jeg skrive om singlelivet på Tinder og den næste kan jeg skrive om, at jeg virkelig gerne vil tabe mig, men også virkelig gerne vil spise chokolade og drikke rødvin.

collagehjk

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?

Jeg skrev på et tidspunkt et indlæg om at være sådan en, der ikke så nemt bliver forelsket, hvorfor man bliver ramt ekstrahårdt, når det så sker. Og hvordan man nemt kan komme til at føle sig unormal, fordi man ikke springer ind og ud af kærlighed. Det indlæg er jeg glad for.

Har du nogen guilty pleasures?

Jeg har nærmest ikke andet. Kinder-chokolade og Project Runway er alt, jeg har brug for for at være lykkelig.

Hvilke(t) produkter/gadgets kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?

Jeg tror, jeg er ret oldschool på det punkt. Telefon og computer er alt, jeg rigtigt bruger. Jeg har også et spejlreflekskamera, fordi det skal man næsten, men jeg kan ved grød ikke finde ud af at bruge det rigtigt.

 

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?

Jeg sidder altid i min utroligt behagelige, men skrækkeligt hæslige lænestol med min computer på skødet.

Hvilke blogs er dine favoritter og hvorfor?

Sneglcille, fordi hun for mig er det bedste eksempel på, at man kan leve af sin blog og stadig bibeholde sin personlighed og troværdighed. Og Den søde kløe, fordi hun skriver fuldstændigt fremragende, og hendes blog er dejligt snasket.

1003747_10151520752471567_443258966_n

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:

– Jeg kan ikke lide avokado, hvilket er temmelig ildeset – især på Instagram.

– Jeg har engang siddet en hel aften og hørt på en mand fortælle mig, at jeg ligner Kate Winslet. Det gør jeg ikke. Men jeg ville gerne.

– Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg tror, der er liv i det ydre rum.

– Min far ligner julemanden, og min mor har engang været lærer for L.O.C.

– Jeg boede på Hawaii, da jeg var 8 år gammel.

Et godt råd til en kommende blogger in spe?

Lad være med at blogge om, hvad du tror, folk gerne vil læse. Blog om det, du har lyst til. Og hav tålmodighed. Det er de færreste bloggere, der går fra 0-100 på en måned.

Skriv en kommentar

2 kommentarer


  1. stine Stroyer

    Det var en dejlig fin og ærlig kommentar til sidst. Jeg kunne ikke være mere enig ;)

  2. Meyermor

    Elsker din humor, skrivestil og finurlighed!