Mød 8 af vores nye Premium bloggere og -influenter

   

untitled

Søren Hald 

Vores nye blogger jagter drømmen. Drømmen om at gå hele vejen til verdenstoppen i badminton. Mød Søren Hald, der på sin blog giver et indblik i sine mange rejser rundt i badmintonverdenen, sin seriøse træning og kost samt meget mere. Derudover deler han masser tips og tricks til træning, som du også kan lade dig inspirere af. Velkommen til, Søren!

Læs med på bloggen her.

soerenhald_new


Kageliv by Nanna Broe

”Det hele kan jo ikke kun være sødt – eller kan det?”. Byd velkommen til Nanna Broe, der står bag bloggen Kageliv  🍰
Nanna er vild med at bage, og det gennemsyrer hendes blogunivers, hvor du kan finde masser af inspiration til kager, tærter, cookies og andre søde sager.

Læs med på bloggen her.

bd_new3


Naomi Anwer 

Gi’ den op for Naomi Anwer. Hos Naomi er det moden, der er omdrejningspunktet. Du kan blandt andet lade dig inspirere af hendes hang til leg med silhuetter, men også hvordan man rocker et tracksuit til ug. Velkommen til, N.A.

Du kan besøge Naomi her.

bd_new


Jannick Pihl 

Direkte fra Berlin. Mød vores nye influencer, Jannick Pihl, der tidligere på året rykkede de århusianske teltpæle op for at bosætte sig i den tyske metropol.
Jannick Pihl blev i 2015 kåret som landets bedst klædte mand af Euromans læsere. Ikke overraskende kan du derfor også finde masser af modeinspiration på hans Instagram – en profil, der også afspejler Mr. Pihls store passion for arkitektur, fotografi og kunst.
Velkommen til, JP.

jannickpihl


Diana Bach Bak

Mød Diana med det karakteristiske efternavn Bach Bak. Hun er en af vores nyeste bloggere i BD-netværket. På bloggen www.bachbak.dk lukker hun dig ind i et personligt univers, der skildrer livet som både kvinde, kæreste, kone og mor, når man sætter FODBOLD foran alle fire titler.

Dianas mand er tidligere professionel fodboldspiller, hvilket giver hende et indgående kendskab til en fascinerende branche, der samtidig også kan være kold og kynisk – specielt når det er et familieprojekt, som det er hos hende og familien. Det og meget mere kan du læse om på bloggen. Velkommen til, Diana.

bd_new-2


Denmark By Kristian 

Stilentreprænøren Kristian Boesen er endnu en ny mandlig influent i netværket. På Kristians Instagram er der fuld fokus på fashion. Vel at mærke med stort F. Kristian gør en dyd ud af at kuratere nogle af tidens skarpeste looks, trends, profiler og brands. Så er du til hypet herremode, er det bare at følge med her.

denmarkbykristian


#Hashtagmor 

Også et stort velkommen til Michelle Jensen. Måske bedre kendt som #hashtagmor. Hun er fireogtyve år, gift, mor til to piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Bloggen er om alt fra Michelles liv – godt som ondt. Der vil være ærlige indlæg, masser af mad og stribevis indhold, der kommer lige fra hjertet.

Læs med her.

hashtagmor


Marie Laursen 

Vi slutter af med at præsentere sejeste Marie Laursen. Hun er født med knogleskørhed, hvilket betyder, at hun har haft mere end 500(!) brækkede knogler i sit liv. Og som hun selv skriver: “Jeg har metal nok i kroppen til at sætte en metaldetektor igang”. Marie giver et indblik i sit liv på bloggen marielaursen.com, hvor du blandt andet kan læse mere om hendes arbejde som foredragsholder på foredraget  “RulleMaries Roadshow”.

bd_new-1

 

Skriv en kommentar