Instagram giver deres opskrift på succes

   

Hashtags, tidspunkt, antal billeder, Instagram Stories, live-videoer, business profil og så videre. Begreberne er mange, og det kan være svært at navigere rundt i, hvordan man får succes på Instagram.

Mediet Bureaubiz har delt en klumme baseret på svar fra Instagram selv til, hvordan man opnår succes på mediet. Vi har her lavet et sammenkog af de vigtigste pointer. Du kan selv læse dem alle i artiklen her.

205cdfe8-60ed-41a9-a88b-c681abe8dab6

Gode råd til hashtags
1. Skru ned for antallet. Instagram anbefaler 1 – 3 hashtags per opslag. Du kan blive straffet i dit reach ved at bruge for mange hashtags.
2. Brug specifikke og tematiserede hashtags. Drop #fashion, #news, #travel og andre overordnede (misbrugte) hashtags.
3. Det samme gælder ved geo-tags (lokationer). Tag dig ind på Café Norden i stedet for blot “Copenhagen”.
4. Brug geo-tags så ofte du kan – også i Stories! Det gør at Instagram finder nye brugere til dit indhold = flere potentielle følgere i den rigtige målgruppe.

Business profil
Instagram selv fortæller, at det ingen negativ effekt har at skifte til Business-profil. Med en business-profil får du adgang til langt mere data på din målgruppe og dit content. Dataen er meget værdifuld for Bloggers Delights kunder og kan være med til at maksimere din indtjening.
Du ændrer til business-profil i dine indstillinger.

Frekvens
Du må gerne lave mange opslag i træk. Instagrams algoritme gør, at du sagtens kan lave flere opslag end du umiddelbart tror. Algoritmen sorterer nemlig i antallet af opslag fra samme bruger, så følgerne ikke føler sig spammet. Instagram anbefaler 4 opslag af dagen.

71057ccc-e8dd-49a6-bd96-71ebcb9762fe

Live
Gå live! Hele tiden helst. Instagram honorerer brugere der sender live-videoer – og du gør også dig selv en tjeneste; brugerne engagerer sig mere i live-videoer end noget andet content på Instagram.

Tips til Instagram Stories
Kom i gang – og bliv ved! Instagram Stories er kommet for at blive og foruden et større reach på Stories end på almindelige opslag, så er det en perfekt mulighed for at øge dit generelle reach på opslag og maksimere antallet af følgere.
Instagram anbefaler 6-8 Stories om dagen, men vigtigst er, at du bare laver én i døgnet som minimum, så du aldrig har et tidspunkt, hvor der er gået 24 timer uden Stories.
Hos Bloggers Delight ser vi også en sammenhæng mellem aktiviteten på Instagram Stories og vækst i antallet af følgere.

Tidspunkt
Der er gode – og knap så gode – tidspunkter og dage at udgive blogindlæg på med henblik på maksimering af trafik. Dette er ikke tilfældet for Instagram. Algoritmen sørger selv for at eksponere dit indhold til den rette målgruppe på det rette tidspunkt.

Læs også: Mød 11 af vores nye Premium bloggere og -influenter

2606dde0-6a0c-495a-9c42-aecf40deb14e

Skriv en kommentar