Mød 11 af vores nye Premium bloggere og – influenter

   

julieelsebeth-1

Julie-Elsebeth

Mød sejeste Julie-Elsebeth. Vi er så glade for at præsentere hende som ny profil i vores roster af premium bloggere. Julie-Elsebeth er lige blevet mor. Det har hun ikke prøvet før. »Derfor får I herinde (på bloggen, red.) en beretning, om at eje en baby, og stadig have lyst til at ringe og bede en eller anden rigtig voksen om hjælp«, skriver hun selv.

Vi glæder os helt afsindigt til at følge med, når hun deler skønne beretninger fra dagligdagen som homies mor på julieelsebeth.dk


bd_new

Herregårdsdrømmen

Hvis store renoveringsprojekter, boligindretning og håndværkertips er noget for dig, så skal du klikke forbi www.herregaardsdroemmen.dk. Over de næste år skal Josefine, der står bag bloggen, sammen med sin mand renovere 794 kvadratmeter bolig, passe 55.000 kvadratmeter have og shine alle udbygningerne op på Obdrupgård. Et omfattende boligprojekt, som vi glæder os til at følge med i .


augustabeyer

Augusta Beyer

Vi er så glade for at præsentere Augusta Beyer som ny influent hos BD. Hun arbejder som model på femte år og har betrådt alverdens runways, blevet blitzet til utallige kampagner og rejst verden rundt igen og igen. Augustas univers er præget af hudløs ærlighed og giver dig mulighed for at komme med backstage, mens det også byder på debatindlæg om blandt andet kropsidealer samt fokus på motion og madglæde. Læs med her.


whattolicfetterlein_new

What Tolic Fetterlein 

Den danske tennislegende Frederik Fetterlein har kastet sig over et nyt blogprojekt sammen med sin kæreste, Andréa Tolic. Det kommer til at handle om alt hvad hjertet begærer indenfor livsstilskategorien. Glæd dig til at følge med, når Fetterlein & Tolic tager dig med ind i deres verden. Læs med på her.


amaliebrohus

Amalie Brohus

Mød vores nye blogger Amalie Brohus. På bloggen www.amaliebrohus.dk kan du få et indblik i et personligt univers, hvor Amalie deler alt fra det personlige og svære til det glade og inspirerende. Og så er tips og tricks til make-up og mode også jævnligt på agendaen.


bloggeronheels

Blogger on Heels

Hun er kommende mor og beskriver sig selv som lidt af en rejseørn og modenørd. Mød Henriette aka Blogger On Heels, som er ny blogger i netværket. Hun glæder sig til, at du kigger forbi hendes blogunivers, der også byder på indretningstips, opskrifter og meget mere. Følg med lige her.


daniellasliv

Daniellas Liv

Mød Daniella Flindt, som også er ny blogger hos Bloggers Delight. På bloggen kaster Daniella sig over en række følsomme emner, men også et univers fyldt med humor og selvironi. Læs med her.

Velkommen til, Daniella.


1

Stephanie Juncher

Mød 20-årige Stephanie Juncher, der er en af vores nye bloggere. På Stephs blog handler det hovedsagligt om mode, mens skønhed og mad selvfølgelig også er nogle af de områder, hun skriver om.
Besøg bloggen på www.stephaniejuncher.dk.


jasminmelina_new

Jasmin Melina

Mød vores nye blogger Jasmin Melina Rendbæk. På Jasmins nyetablerede blog www.jasminmelina.dk deler hun glimt af sin hverdag, så du kan få et indblik i hvem hun er. Det handler også om hendes snart nye rolle som mor.


marieduved

Marieduved 

Der er fuld fart på de kreative projekter hos vores nye blogger Marie (du ved). På bloggen www.marieduved.dk giver hun et indblik i sine arbejdserfaringer, rejser, tanker om at være ung og selvfølgelig de mange kreative projekter, som hun kaster sig over. Hendes erklærede mål med bloggen er at inspirere. Inspirere til at følge sine håb og drømme. Følg med!


simoneledous

Simone le Dous

Slutteligt kan du checke ind på Simone le Dous’ blog, hvor du kan finde masser af inspiration til skønhed og træning, og ikke mindst få et indblik i hendes dagligdag.

Skriv en kommentar