Mød 16 af vores nye Premium bloggere og – influenter

   

Vi er glade for at kunne præsentere hele 16 nye influenter hos Bloggers Delight. Influenter, der opererer indenfor vidt forskellige segmenter.

Du kan møde dem alle nedenfor, hvor du ligeledes kan læse en kort introduktion, ligesom du kan klikke dig videre ind på deres blogs eller andre sociale kanaler.

Velkommen til.

Jonas Juligan 

Du kender med garanti allerede Jonas fra Tattoo Salonen, der gennem flere sæsoner rullede over skærmen på TV3. Nu er vi glade for at kunne præsentere ham som ny influent i Bloggers Delight-netværket. Jonas bevæger sig i segmenter som fashion, daddy og humor.

Følg Jonas på Instagram her.


Camille Maja

Hvis ikke du allerede er sulten, så bliver du det af alt det lækre mad Camille Maja tryller frem på hendes blog. Camille Maja har deltaget i Masterchef, hvor hun en gang for alle beviste, at hun kan trylle i et køkken, som kun få kan. Så bon appetit og dyk ned i hendes madunivers lige her.


Smagsløgene 

Bloggen er et indblik i en mors og en søns fælles forkærlighed for at behage smagsløgene. Gittes utallige stakke af opskrifter og Dennis’ mange madbilleder, samt deres delte entusiasme for mad, har bragt dem frem til ideen om at lave en fælles madblog. Resultatet er Smagsløgene, som du kan smage på lige her.


Fit Food By Fine 

Hos Josefine handler det om sunde, men syndigtsmagende sager. Josefines blogunivers er gennemsyret af hendes passion for det sunde køkken, hvor guf til den lækkersultne tand hurtigt kan fikses ved hjælp af nærende råvarer samt simple fremgangsmetoder.

Hop en tur i køkkenet med Josefine på bloggen.


Line Hoffmeyer 

Det handler hverken om outfit of the day eller glamourøse fortællinger hos Line Hoffmeyer.  Til gengæld deler hun en lang række meget personlige skriv, som både handler om at være festglad og bonusmor, men også hjertesyg.

Du kan læse med lige her.


Madpaletten

Bag bloggen Madpaletten er Michala. Bloggens omdrejningspunkt er nem hverdagsmad, som er lige til at gå til. Michalas hjerte banker især for farverig mad, hvorfor du vil møde mange af den slags retter, når du bevæger dig rundt i madpalettens univers. Og som Michala selv skriver:

»Størstedelen af opskrifterne, der vil blive lagt op, vil være nemme og overskuelige – for det er sådan jeg kan lide det. Jeg er en af dem, der spiser lige så meget med øjnene som munden, og derfor vil farverig mad også være i fokus! Heraf madpaletten«.

Besøg Madpaletten.


Maria De Pineda 

Mød 28-årige Maria De Pineda, som på bloggen under sammen navn tager dig med ind i hendes hverdag, hvor hun ønsker at inspirere med stort og småt. Du kan følge hendes hverdag som alenemor, hvor familie, venskaber, arbejde i sundssektoren og sociale medier alt sammen skal passes.


Sissel Møller 

Hvis du er passioneret omkring løb, kost og hvad der dertil hører, så skal du tune ind på Sissel Møllers blog. Sissel bruger en stor del af sin tid i sine løbesko. Hun er eliteløber, men det er ikke noget, hun i sin vildeste fantasi havde drømt om for bare få år siden. Bliv klogere på Sissel inspirerende historie her.


Barbara Zatler 

Hun har gjort karriere som model, skuespiller og tv-personlighed. Nu er bloggen det primære omdrejningspunkt, hvor Barbara skriver om alle livets aspekter. Lige fra hverdagen, et liv med barn og karriere til mode, beauty, gadgets og børn.

Læs med her.


Lior Life

Lior er skuespiller og blogger. Han er eminent til at skrive indhold med stærke holdninger, der debatterer aktuelle strømninger i samfundet. Selv skriver han, at reflekterer over livets store spørgsmål på sin blog. Det handler om alt fra kærlighedens forunderligheder, eksistentielle tanker om det at være til, samt debatindbydende og samfundskritiske emner.

Lior er en éner, og du kan klikke dig ind på hans debatterende univers lige her.


Make My Heyday

Kvinden bag bloggen Make My Heyday er Anne-Sophie. Bloggens omdrejningspunkt er livsstilsemner, der hovedsagligt henvender sig til +40 årige kvinder. For Anne-Sophie er det at formidle livsstil mere end arbejde. Det er faktisk en livstil.

»Det er simpelthen gået op for mig, at der ikke er ret mange blogs, som skriver til voksne (læs: modne) kvinder. Så Make my Heyday er sådan en blog. En 40+ blog. Et lille inspirationsunivers til voksne kvinder. Men egentlig vil jeg gerne bløde det lidt op. For alder er jo bare et tal. Og inspiration kan findes hos ung som ældrer«, skriver hun om tankerne bag bloggen.

Uanset om du er +40 eller ej, så kan du besøge Make My Heyday her.


Julia Matyjasek

Julia Matyjasek har østeuropæiske rødder, men er født og opvokset i Danmark. Hendes blogunivers er et samsurium af mode, rejser, beauty og livsstil. En stærk æstetisk sans er fællesnævneren for hele universet hos Julia, som du kan lade dig inspirere af her.


Kevin Angelsø

25-årige Kevin Angelsø byder velkommen indenfor i sit univers, der handler om alt fra passioner til håb, drømme og hverdagens små personlige udfordringer. Senest har Kevin blandt andet skrevet indlæg som 1) 8 ting som i virkeligheden er undervurderede, 2) 5 begynderfejl jeg lavede som ny fotograf og 3) Sådan ser mine billeder ud før og efter jeg har redigeret dem.

Lær Kevin bedre at kende her.


Mommys Circus 

Kom med på et eventyr fuld af fantasi, idéer og kreativitet på Mommys Circus. Sara Maria og Julie Wettergren er de to profiler bag bloggen. Afsættet for bloggen er livet som mødre, og derfor vil man opleve, hvordan Sara og Julie jonglerer med boldene i deres liv – det liv, der nogen gange kan føles som et rigtigt cirkus! Et cirkus, de elsker med liv og sjæl.

Kom med i Mommy-manegen her.


Rikke Lyngholm 

Rikke Lyngholms blog tager udgangspunkt i »Mit (u)perfekte liv«, som hun selv skriver det. Familien, der består af hendes mand (som i øvrigt også er hendes bedste ven) og to børn, er bloggens omdrejningspunkt. Det handler om tanker, glæder, frustrationer, hverdag, drømme og alt derimellem.

Bliv klogere på Rikkes (u)perfekte liv her.


Sanne Ville Family 

Med fire voksne døtre og to efternølere på 6 og 8 år, er der altid masser at skrive om for Sanne. På bloggen skriver hun om alt fra rejser, oplevelser, personlige ting og også helt almindelige hverdagsting. Og så har hun i øvrigt også en Youtube-kanal, der følger familien og Sannes liv tæt.

Sanne blogger lige her.

Skriv en kommentar