Book en låge i adventskalenderen hos en af vores topinfluenter – eller sæt fokus på Black Friday

   

Få stor eksponering omkring Black Friday eller med en låge i adventskalenderen hos en række af vores topinfluenter

Black Friday er lige om hjørnet – og du kan booke udvalgte influenter eksklusivt til dagen, hvis de fortsat er ledige, således de kan tippe deres følgere om lige netop dine tilbud på Black Friday.

Derudover nærmer julen sig med hastige skridt. Det fejrer vi ved at give mulighed for at lave julesamarbejder med flere af vores største influenter i netværket.

Annemette Voss, Acie og Julie-Elsebeth vil alle adventssøndage åbne en ny låge på bloggen, hvori der gemmer sig en juleoverraskelse til læseren. Det kan være en konkurrence eller en giveaway.

Fordi det er jul, får I selvfølgelig en god pris, hvis I ønsker at være med i adventskalenderen, hvor I er sikret stor eksponering på tværs af topinfluenternes platforme.

Læs mere om adventskalenderen og priserne her.

Er der andre influenter, hvis følgere du ønsker at forkæle med en julekampagne, er der naturligvis også mulighed for det.

Skulle du have spørgsmål til de forskellige muligheder i forbindelse med Black Friday og jul, skal du være mere end velkommen til at sende en mail til salg@bloggersdelight.dk.

Skriv en kommentar