Interview på TV2: Instagram vil stoppe falske følgere: »Hvis det virker, vil nogen blive hængt til tørre«

   

I forbindelse med Instagrams seneste udmelding om et nyt værktøj, der skal hjælpe platformen med at identificere brugere, som benytter sig af falske følgere til at booste deres profil, har TV 2 Nyhederne talt med vores direktør Henrik Akselbo. I artiklen sammenligner han blandt andet køb af falske følgere på Instagram med doping 💉

Han fortæller også, at vi hos Bloggers Delight finder det kærkomment, at Instagram intensiverer sit fokus på problemet.

»Det (at benytte falske følgere, red.) er konkurrenceforvridende. De fleste har kæmpet for deres følgere, men risikerer at miste et muligt samarbejde til en med flere, men falske følgere«, fortæller Henrik Akselbo.

Læs den fulde artikel hos TV2 her.

Skriv en kommentar