Månedens Premium blogger er Olivia Salo

   

Navn: Olivia Salo 
Alder: 22


Blognavn: Olivia Salo

Instagram: @oliviasalo

Hvem er Olivia Salo? 

“Jeg er Olivia Salo. 22 år, bosat i København med en kæmpe passion indenfor madlavning, mode og musik. Til dagligt er jeg influencer og blogger hos Bloggers Delight, og jeg blev kendt i 2018, da jeg deltog i reality programmet “Love Island”. Siden min hjemkomst har jeg baseret min hverdag på at udvikle mig indenfor mine interessepunkter hos Bloggers Delight. I 2019 sker der en masse spændende, både indenfor mad og tv-verdenen. You haven’t seen the last of me“.

Du har allerede en stor Instagram, og du har netop startet både en blog samt en Youtube med din kæreste. Hvorfor har du kastet dig over så mange forskellige medier, og hvad skal især din Youtube med Joakim og bloggen handle om?

“Jeg har sammen med min kæreste Joakim startet en Youtube-kanal, fordi vores målgruppe efter deltagelsen i Love Island har stor interesse for det medie. Her viser vi vores følgere vores hverdag og inkluderer dem i vores forhold. På min blog, Olivia Salo, har jeg dertil skabt mit eget forum, hvor jeg kan udfolde mig 100% efter mine egne retningslinjer. Om det er mad, min hund, min hverdag eller bare tankemylder”.

Kan du fremhæve et indlæg allerede nu, der kommer til at definere dig som blogger? 

“Jeg kan ikke definere mig selv ud fra ét indlæg, men nok nærmere to. Det første er ‘What’s cooking – Del 1 – Tacos‘ og så ‘Når du er sporty uden at være det‘. Indlæggene definerer mig som blogger, da jeg både inkluderer mine følgere i min store passion, nemlig mad, men også min interesse for mode”.

Hvor finder du inspiration til din blog og Youtube? 

“Jeg finder inspiration til mine indlæg gennem mine veninder, da jeg lytter til, hvad de gerne vil læse, og hvad de finder interesse i. Derudover bruger jeg også meget Instagram som et format, hvor mine følgere kan give respons på, hvad de gerne vil se”.

Kan du fortælle 3 ting, vi ikke vidste om Olivia? 

1. Jeg er enormt rengøringsfanatisk, og jeg kan kun arbejde, når mine omgivelser er rene og ordentlige.
2. Jeg snakker flydende finsk, da min mor er fra Finland.
3. Jeg er på ingen måde forfængelig.

Har du selv nogle favoritblogs? I så fald hvilke? 

Min favoritblog er Marie Jedig. Derudover finder jeg stor inspiration på Instagram hos Lera Abova, Marie Murstad og Veneda Budny.

Skriv en kommentar

1 kommentarer


  1. Venterpaavinblog

    Finsk ser så sjovt ud, når man læser emballager – jeg aner ikke om det er ligeså svært at lærer og forstå, som det ser ud, når man er udefrakommende😁

    – A