Månedens Premium blogger er Hello Sofie

   

Navn: Sofie Bøcher Lindquist
Alder: 29 år
Blognavn: Hello Sofie
Instagram: Hello_sofie

Hvem er Sofie?

Det her spørgsmål er egentlig sværere end jeg lige troede. For i bund og grund er jeg ret kedelig på den dér “jeg gør, hvad der forventes af mig” måden. Jeg har altid fået topkarakterer, gået direkte videre fra uddannelse til uddannelse, haft gode venner, rejst, og jeg mødte min nuværende mand, da jeg var 16 år. Jeg fik mit første job hos Deloitte og jeg satte gang i mine karrieredrømme – men mit liv skulle før første gang tage en uventet drejning. Jeg blev gravid med Gustav efter 3 måneder på arbejdet. Jeg var 26 år og havde ikke børn i tankerne lige dér. Gustav er nu 2,5 år og mere end vi kunne drømme om. Det er rigtigt, hvad alle klichéerne siger; børn er det hele værd. Så nu har Gustav en lillebror på snart 4 måneder. Sammen bor vi alle fire i forstæderne, i et parcelhus og lever livet, som de fleste andre småbørnsfamilier – med masser af leverpostej og lortebleer og rigtigt lidt søvn og sex.

Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg havde ingen i min tætte vennegruppe, der havde børn eller var gravide, da jeg var gravid i 2016. Og de i mit netværk med børn fik jeg kun talt overfladisk med om børn. Vendinger som “det er hårdt, men skønt” gik igen mange gange. Men hvorfor er det hårdt? Hvad er det, der er så skønt? Jeg er meget føle-føle og havde brug for et rum, hvor jeg kunne sætte ord på alle mine tanker uden filter – også dem, som de fleste måske ikke siger højt. Jeg ved ikke, hvorfor der er så meget i forældreskabet, som “man” ikke taler om. Vi sidder jo allesammen i det samme. Det viste sig, at der var mange, der havde samme behov som mig og fandt lettelse og ro i at læse om mine betragtninger.

Hvilke(t) blogindlæg er du mest stolt af?

Jeg er stolt af min fødselsberetning fra min fødsel af Gustav. Det tog mig lang tid at skrive, fordi jeg dels havde været helt væk på veer og lattergas og dels fordi der var så mange følelser involveret, som jeg aldrig havde følt før og pludselig skulle skrive ned. Blandt andet derfor fik jeg også Mads til at skrive sin opfattelse af fødslen og det gav noget andet og sjovt til indlægget – og jeg tror han nød at få lov til at shine lidt også ;-)

Kan du fortælle os tre ting, vi ikke vidste om Sofie?

1. Jeg har talt flydende portugisisk. Jeg var et år i Brasilien på udveksling efter 9. klasse og kom hjem med et lækkert, flydende sprog. Men desværre fik jeg ikke holdt det ved lige, og nu kan jeg kun læse det og svare i meget korte sætninger.

2. Jeg ved afsindig meget om træning og kost fra mine år før jeg fik børn. Jeg har været igennem diverse diæter, fordi “jeg ikke kunne tåle gluten”, hvilket nok bare var en undskyldning over for mig selv og andre. Om det var en decideret spiseforstyrrelse ved jeg ikke, men til sidst endte jeg på 47 kilo efter lidt for meget spinning og kalorietælling. Siden da har jeg spist hvad, jeg har lyst til, hvornår jeg har lyst – og det inkluderer blandt andet en helvedes masse sukker og brød.

3. Jeg har fobi over for bittesmå kerner, dyr eller prikker, der er samlet et sted. Jeg ved ikke, hvad den fobi kaldes, men kernerne i en rød peber, myrer i en myretue, edderkoppeæg eller andet småtteri giver mig kuldegysninger og kvalme, og jeg har mest af alt lyst til at løbe skrigende væk.

Hvem følger du med hos af andre bloggere og Instagrammere?

Jeg følger mange forskellige slags Instagrammere, men fælles for dem er, at de alle giver mig noget af dem selv. Der er selvfølgelig en del mommy-bloggers imellem, men også livsstil, rejser, bolig og kager. Så længe jeg får noget ud af afsenderen, og caption ikke bare er en due eller en firkløver. Helt ærligt, så har jeg til gengæld aldrig læst blogs. Acie, Emily Salomon og Rock Paper Dresses var totalt ukendte i min verden indtil for nogle år siden, da jeg selv begyndte at blogge. Den dag i dag læser jeg kun blogs, hvis noget fanger min interesse på Instagram.

Skriv en kommentar