Bloggers Delight netværksmiddag i København

   

Et par gange om året at inviterer vi hos Bloggers Delight vores netværk af bloggere og influenter til netværksmiddag. Senest var for et par uger siden, hvor vi i fantastisk forårsvejr havde en forrygende aften på Bistro Central i København.

Formålet var, at Bloggers Delight-kontorerne i Aarhus og København kunne mødes fysisk med de mange dygtige influenter og bloggere, vi til dagligt samarbejder med. Derudover var tanken at skabe et socialt forum, hvor influenterne kunne møde hinanden på kryds og tværs og skabe relationer.

At arbejde med influenter og influencer marketing er at arbejde med mennesker, og vi synes, det både er sjovt og vigtigt at holde den gode relation ved lige hele vejen rundt. Tak til Bistro Central for at danne rammerne om en hyggelig aften!

Se billeder fra aftenen nedenfor – alle billeder er taget af Majken Soelberg.

Skriv en kommentar