Webinar: Sådan får du succes med influencer marketing i 2019

   

Influencer Marketing er en disciplin, der bliver mere og mere kompliceret at mestre – heldigvis er det på ingen måde umuligt!

Hos Bloggers Delight afholdte vi forleden vores første webinar nogensinde. Det skete, da vores direktør Henrik Akselbo sammen med Halfdan Moth Timm fra Obsidian Digital afholdte webinaret “Sådan får du succes med Influencer Marketing i 2019”. Der var stor interesse for at deltage samt god aktivitet og mange kvalificerede spørgsmål i livechatten under webinaret. Vi havde 198 gæster forbi, så stor tak til alle der deltog. De fleste seere var så tålmodige, at de hang ved den hele time, webinaret varede.

Hvis du ønsker at se webinaret, har vi faktisk optaget det i sin fulde længde. Du skriver blot en mail til os på info@bloggersdelight.dk, så sender vi link til både webinaret og vores slides derfra.

Webinaret indholder gennemgang af nøgletal inden for influencer marketing, konkrete cases, live-svar på spørgsmål samt brugbare tips til at få succes med influencers i din markedsføring.

Skriv en kommentar