Månedens Premium blogger er SusLiving

   

Navn: Susan
Alder: 30
Blognavn: SusLiving.dk
Instagram: @susliving

Hvem er Sus?
Ja altså.. Jeg er en københavnerpige, gift med Daniel, mor til Noelle of Naomi på 3 og 2 år. Jeg er ved at færdiggøre min uddannelse i naturressource- og miljøøkonomi og er SoMe boss for Plantorama Amager. Så blogger jeg om livet som mor, indretning, styling, kreativitet og miljø på et plan, hvor alle kan være med. Jeg filosoferer ret meget, er et følsomt menneske og elsker at skrive.

Hvorfor startede du med at blogge?
Jeg startede med at blogge i 2014, fordi jeg manglede et sted at dele mine kreationer. Jeg kan godt lide at inspirere andre og selvom jeg aldrig havde en plan om en stor platform, eller decideret at opbygge er publikum, så hånede jeg bare, at nogen ville finde mine skabelser og føle sig inspireret.

Hvilke(t) blogindlæg er du mest stolt af?
Jeg er stolt af min miljø-ABC. Jeg får virkelig god feedback på den og det før mig stolt, at jeg har ændret tanke- og handlemønstre hos folk, til en mere bæredygtig livsstil. Jeg prøver at trække store og komplicerede miljøspørgsmål og informationer ned på et niveau, hvor alle kan forstå og være med, og jeg føler det lykkes.

Derudover er jeg stolt af det indlæg jeg skrev om at være mor til pseudotvillinger. Det var er følsomt indlæg, som jeg selv nyder at læse igen og igen, for at blive mindet om, hvor mega hårdt det er at have små børn tæt på hinanden, og hvor sej man er, selv når man er kørt helt ud i tovene.

Kan du fortælle os mindst tre ting, vi ikke vidste om Sus?
Jeg tror ikke engang jeg kan fortælle tre ting, der ikke vides om mig, for jeg har et ret åbent og ærligt univers.. Jeg er mega temperamentsfuld. Jeg har virkelig dårlig hukommelse, måske forårsaget af en konstant lettere stresstilstand. Jeg har aldrig brudt mig om røde bøffer – jeg synes det er tørt og vammelt at tygge på. Så det har gjort det nemt at lade være at spise kød. Jeg gemmer stadigvæk tøj fra jeg var teenager og tror jeg kommer til at kunne passe det igen.

Hvem følger du med hos af andre bloggere og Instagrammere?
På Insta elsker jeg at følge med hos Copenhagen Wilderness, joandjune, frenchfeelings, milleemilie og danicachloe m.fl.

Skriv en kommentar

1 kommentarer


  1. Venterpaavinblog

    Elsker ideen med lidt linklove i bunden, må lige tjekke de to profiler, jeg ikke kender :D