Månedens Premium blogger er Mamamaruska

   

Navn: Maria-Therese
Alder: 38 (host)
Blognavn: Mamamaruska.dk
Instagram: @Mamamaruska

Hvem er Maria-Therese?
Tja, det er et godt spørgsmål, og når man tænker på at jeg er i slutningen af 30’erne så burde jeg vel vide det haha. Jeg er helt almindelig, stille og rolig, lettere (læs meget) genert og følsom pige fra landet, gift med min gymnasiekæreste Kim, og mor til efterhånden to store børn. Harald og Gro.

Jeg har aldrig rigtig vidst hvad jeg skulle være “når jeg blev stor” – har prøvet forskellige studier af. Teologi var et af dem jeg var gladest for, og har nok inderst inde stadig en lille drøm om at blive præst. En sej en af slagsen! Men at studere, det har jeg for meget krudt i røven til, og manglende selvdisciplin…

Nu lever jeg af at arbejde som konsulent inden for SoMe og PR ved siden af bloggen. Det er ikke noget jeg pt. bliver rig af, men i takt med at ungerne er blevet så store, påtænker jeg at arbejde lidt mere i 2020.

Hvorfor startede du med at blogge?
Det gjorde jeg fordi jeg var syg med en kronisk sygdom, og havde brug for et sted hvor jeg både kunne lette hjertet omkring det, men også et sted hvor jeg kunne aflede de kedelige tanker der følger med sådan en diagnose, med alle mulige indlæg om alt mellem himmel og jord. Sådan en virtuel dagbog.

Hvad er der sket med dig og din blog siden du startede?
Den har ændret sig ved ikke at handle så meget om børn som den gjorde. Da jeg startede bloggen i 2014, var både Harald og Gro små, og de var en naturlig del af “mit projekt”. Min mand har aldrig ønsket at være en del af det, og det respekterer jeg. Nu er ungerne blevet store, og jeg ønsker ikke at de skal være frontfigurer på den måde, således at klassekammeraterne samt forældre kan følge med i deres hverdag. De er lidt mere på, på Instagram – men alt med måde med to (næsten) teenagere.

Bloggen er blevet en livstilblog, som handler om vores hverdag fortalt gennem mine øjne. Og det synes jeg er lidt hyggeligt. Der skal være plads til både de personlige indlæg, men også boliginspiration, haveliv, opskrifter, mode, skønhed, rejser osv.

Hvilke(t) blogindlæg er du mest stolt af?
Puha, den var svær. Nu krænger jeg jo ikke mit inderste ud så forfærdeligt meget, men et indlæg der var grænseoverskridende for mig at skrive, var dette om at være pleaser, samt dette om den efterfølgende artikel jeg var med i i Alt for damerne omkring det. Jeg har fået en del henvendelser på de indlæg – både postive og negative, og det gør nok, at det er nogle indlæg som skiller sig lidt ud. Ligesom nogle af mine indlæg om POTS sætter mange følelser igang hos mig.

Kan du fortælle os tre ting, vi ikke vidste om Maria-Therese?
Hmm, jeg tror faktisk at I ved alt. Det er blevet til en del 10 om undertegnede indlæg gennem tiden ;)
Men måske at jeg ikke drikker kaffe og aldrig har gjort det, elsker ALT med kokos – men ikke kokosmakroner og er udpræget B-menneske. Det er mine børn så ikke ;)

Hvilke andre bloggere og Instagrammere følger du med hos?
Mange. Bl.a. @sneglcille @frenchfeelings @vibekelentz @susliving og mange flere.

Skriv en kommentar