Månedens Premium blogger er DIY Danmark

   

Navn: Line og Dan
Alder: 30 og 31 år
Blognavn: Diydanmark
Instagram: @diydanmark

Hvem er Dan og Line?
Line og Dan er et renoveringspar, familiemennesker og livsnyderne. Vi renover alt, hvad vi kan komme i nærheden af. Vi er en familie på snart 5, så pengene skal tælles efter. Derfor renoverer vi på budget og viser alle tip og tricks. Vi laver DIY, husrenovering og er en børnefamilie. Vi viser alt og siger vores ærlige mening om alt. Vi laver helst vores egne møbler og børneuniverset er vores specialitet.

Hvorfor startede I med at blogge?
En af vores veninder (Trine fra @salmonstreet) fortalte os, hvordan det var at blogge og overbeviste os om, at det var noget, vi godt kunne.

Hvilke(t) blogindlæg er I mest stolte af?
Vores billige IKEA-køkken, som ikke ligner et billigt IKEA-køkken. Her beskriver vi, hvordan alle kan få et personlig og flot køkken for små penge. Yderligere er vi superbrugere af LED-belysning, som er den eneste rigtig lyskilde i vores hjem.

Hvilke tanker gør I jer om bloggens fremtid?
Vi elsker at blogge og vi har 1000 projekter på papiret endnu. Så vi kommer ikke til at stoppe med at blogge. Vi elsker at vise folk noget indretning til budget, som de troede var umuligt. Tre fremtidige projekter for os bliver: et walk-in i to plan, en have, som du aldrig har set vildere før og en kælder med mandehørm.

Kan I fortælle os tre ting, vi ikke vidste om Line og Dan?
De ting i ikke vidste om os: 1. Line er mega talnørd og går meget op i forskning. 2. Dan træner hunde hver dag og håber på at komme til udlandet i jagthunde. 3. Vi kigger stadigvæk på huse, så måske køber vi ét mere snart!

Hvilke andre bloggere og Instagrammere følger I med hos?
Vi følger en del bloggere, men favoritterne pt er: @salmonstreet – deres renovering elsker vi, @annemettevoss – de bedste opskrifter og hun er super god til storys, @oliviasalo – en fantastisk person og vi elsker måden hun skriver på.

Skriv en kommentar

2 kommentarer


  1. Venterpaavinblog

    Spændende! Har selv så småt åbnet op for huskiggeri herhjemme, vildt sjovt og vildt angstprovokerende😄

    • Bloggers Delight

      Ja, det kan godt være lidt en privat ting at åbne op for, det her med at vise billeder frem fra ens eget hjem :)