Månedens PLUS-blog er Louise Linde

   

Navn: Louise Linde Jørgensen
Alder: 29
Blognavn: louiselinde.dk
Instagram: @louiselinde_

Hvem er Louise?
Jeg er 29 år, uddannet markedsføringøkonom, fynbo med stort F og bor sammen med min kæreste på Fyn. Jeg arbejder fuldtid som koordinator i en tømrervirksomhed hvor jeg hovedsageligt arbejder med markedsføring, SoMe og projektplanlægning.

Når jeg ikke er på arbejde, så elsker jeg at hoppe på passagersædet og tage en tur til Hamborg eller Berlin sammen med min kæreste. Det gør vi gerne flere gange om året og om sommeren går turen altid til Italien på kør-selv-ferie.

Jeg har en stor interesse inden for mode og har haft det så længe jeg kan huske. Det er min drøm, at arbejde mere med det en dag. Men som det er nu, så kan min interesse bedst udleves igennem min blog og Instagram.

Hvorfor startede du din blog?
Jeg startede første gang med at blogge tilbage i 2011, efter at have læst blogge i noget tid, hoppede jeg selv ud i det. Det gjorde jeg fordi, det var en god platform til at være kreativ og få lov til at dele ting som jeg interesseret mig for. Det er efterhånden mange år siden og det var en helt anden blogverden end det er i dag.

Hvad får man ud af at følge din blog?
Jeg blogger en del om mode og skønhed, men også om min dagligdag og de rejser jeg er på. Mine indlæg kan være meget forskellige, men fælles for alle mine indlæg er, at det er noget som interesserer mig. Derfor kan man læse forskellige indlæg såsom OOTD, hudplejerutine, serieanbefalliner og i ny og næ sniger der sig også en opskrift ind. Jeg godt lide at have et godt miks af kategorier og ikke være fastlås i en boks. Typisk så skriver jeg de former for indlæg, som jeg selv godt kan lide at læse ved andre bloggere. Jeg tænker meget over, at skrive indlæg som jeg selv gerne vil læse for det syntes jeg er vigtigt. Hvis jeg ikke selv vil læse det, hvorfor skulle andre så?

Hvad inspirerer dig, når du skriver dine indlæg?
Det er forskelligt og min inspiration og motivation kommer meget i perioder. Derfor har jeg altid en notesbog hvor jeg skriver alle mine ideer ned, så jeg kan huske det og eventuelt finde det frem til de gange hvor jeg føler mig uinspireret eller umotiveret. Nogle gange kan jeg have så mange ideer at jeg har indlæg planlagt en uge frem, andre gange så går der længere tid i mellem. Men jeg bliver inspireret af andre bloggere, influencers og medier som Pinterest til at skabe nyt indhold til min blog. Det er vigtigt at holde sig opdateret på, hvad det er at der trender og hvad folk gerne vil læse om. Med det sagt, så skal det stadig være i min ånd og jeg bevæger mig ikke ind på områder som ikke passer til mig, bare fordi det er trendy.

Er der andre bloggere eller Instagrammere, du følger med hos?
Jeg læser dagligt blogs og elsker det. Men her er et par af mine favoritter: miriamsblok.dk, stonemuse.dk, isabellathordsen.com og på Instagram elsker jeg at følge med hos @charlottecaroline_ @xeniaadonts @carodaur og @emilisindlev.

Skriv en kommentar