Månedens Premium blogger er Incredibaby

   

Navn: Sanne Bisp Agersnap
Alder: 29 år
Blognavn: incredibaby.dk
Instagram: @sanneagersnap

Hvem er Sanne?

En 29-årig jyde med hang til sarkasme og stærk lakrids, bosat i Vejle med min mand, Mads og vores to drenge, Elliot og Elton. Jeg er i øjeblikket gravid med vores 3. barn, hvilket naturligvis er de lykkeligste omstændigheder, man kan være i. Jeg arbejder til dagligt med e-commerce i modebranchen og finder enormt stor glæde i mit job. Så jeg bruger, ikke så underligt, meget tid på at få familieliv og karriere til at gå op i en større enhed #worklifebalance. Jeg er født og opvokset i Vestjylland (og har en jysk accent, der er til at få øje på), og er faldet pladask for Vejle-området og den smukke natur her i trekantsområdet!

Hvorfor startede du med at blogge?

Da jeg havde født vores første barn, og han efterhånden var blevet lidt større, begyndte jeg at kede mig lidt under hans lure. Jeg var lige blevet færdig med min bachelor, og de fleste i min omgangskreds lavede alt andet end at være på barsel. Så skriverierne blev en lille hobby tilbage i 2015. Og så var der åbenbart nogen, der gad at læse med. Who could have known?

Hvad er der sket med dig og din blog siden du startede?

Der er sket rigtig meget siden jeg var nybagt mor på 24 år, til i dag hvor jeg er i gang med karriere- og familielivet og venter 3. barn. Jeg er blevet gift, har købt et hus, solgt det igen og nu skal vi i gang med at bygge et helt nyt hus. Og så er der mange indlæg fra 2015, som jeg i dag kun kan smile af. Man ændrer sig jo med årene, så det er sjovt at kigge tilbage engang imellem :)

Hvilke(t) blogindlæg er du mest stolt af?

Mit suverænt mest læste indlæg er ”11 irriterende ting, folk siger til en nybagt mor”, og der er stadig folk der tagger hinanden på opslaget på Facebook. Indholdet er ikke noget særlig dybt, men jeg er glad for at mine oplevelser for 5 år siden stadig kan få nybagte mødre til at smile i dag :)

Hvad er dine drømme og ønsker for bloggen?

At jeg får tiden til at blive mere aktiv igen, og at jeg kan finde en god balance mellem sponsorerede indlæg og de ikke-sponsorerede. Ofte kan sponsoreret indhold udfordre en til at være kreativ på en anderledes måde, og det synes jeg virkelig er fedt, selvom der ikke er så meget kommercielt indhold på incredibaby længere. Og så er jeg vildt stolt af, at jeg ikke ”kun” har en Instagram, men også en blog med så meget bagudliggende indhold.

Kan du fortælle os tre ting, vi ikke vidste om Sanne?

1. Jeg kan blive helt ekstatisk ved tanken om rent sengetøj, og skifter gerne vores sengetøj hver søndag. Og så må det meget gerne være lufttørret, så det er lidt stift :)

2. Jeg er højre/venstre blind, og håbløs til at finde vej uden en GPS.

3. Min umiddelbart første udtalelse om Mads, da jeg så ham første gang var: ”Han er ikke sådan en, man tager med hjem fra byen. Han er sådan en man gifter sig med.” Vi havde aldrig talt sammen på det tidspunkt, men jeg må have haft en sjette sans. En måneds tid siden skrev han til mig, og the rest is history ;)

Hvilke andre bloggere og Instagrammere følger du med hos?

Jeg følger med hos hellosofie og anelouisereimer fordi de lever et liv med små børn, ligesom jeg selv. Og så er jeg dybt afhængig af Pudderdaaserne, og har været det i virkelig mange år! Der er en fantastisk tilgang til fakta ift. beautyprodukter!

 

Annonce

Du kan finde hængekøjesæt på haengekojeland.dk

Skriv en kommentar