Månedens PLUS-blog er Frederikke Nielsen

   

Navn: Frederikke Nielsen

Alder: 21 år

Blognavn: Green Suede

Instagram: @_frederikkke

 

Hvem er Frederikke?

Jeg er Frederikke på 21 år, og er lige flyttet til Aalborg. Jeg holder lige nu sabbatår og håber på at komme i gang med studie til sommer. Jeg går meget op i bæredygtighed, mode, madlavning og at bage med surdej. Jeg elsker at kunne inspirere og hjælpe andre, og jeg bruger meget tid på at udtrykke mig selv gennem de sociale medier.

Hvorfor startede du din blog?

Det er egentlig ikke så længe siden, at jeg valgte at opstarte min blog. Det gjorde jeg sådan ca. i september eller oktober. Jeg var lige kommet hjem fra min rejse, og fik sådan en lyst til at udtrykke mig med så mange ting, at jeg besluttede mig for at lave en blog. Min rejse inspirerede mig på mange punkter og satte mange tanker i gang. Den har blandt andet også påvirket mit syn på vores klima, og gjort at jeg nu har en meget mere bæredygtig tankegang.

Hvad får man ud af at følge din blog?

Jeg blogger en del om mode og bæredygtighed, men også om min dagligdag. Jeg prøver så vidt muligt at kunne fange og inspirere flest mulige. Mine indlæg kan være meget forskellige, men fælles for alle er, at det er noget der interesserer og inspirerer mig. Jeg kan godt lide at lave mad og bage med surdej, så på et tidspunkt vil jeg gerne kunne snige lidt opskrifter ind på bloggen også. Jeg kan godt lide at blogge om flere forskellige ting, og derfor har jeg også valgt mit eget navn som mit domæne, da det giver mig mulighed for at udtrykke mig om mange flere ting.

Hvad inspirerer dig, når du skriver dine indlæg?

Jeg får min inspiration fra mange forskellige steder. Andre bloggere, folk på gaden, naturen, og så selvfølgelig Instagram. Nogle dage føler jeg mig mere inspireret og har mange ideer til indlæg, hvor andre dage, er der ingen idéer overhovedet. Så jeg sørger for, at jeg altid skriver mine idéer ned, når jeg føler mig mest inspireret, så at jeg i de dage, hvor inspirationen er gemt væk, kan hive ideerne frem.

Er der andre bloggere eller Instagrammere, du følger med hos?

Jeg har altid været meget inspireret af andre blogs, og følger med hos rigtig mange bloggere. Jeg elsker at følge med i deres hverdag, hvad der inspirerer dem og på den måde selv blive inspireret. Jeg har blandt andet fulgt med hos Fashionpolish og Fredesblog længe nu. De inspirerer mig på hver deres måde med deres indretning, tøjstil og deres fokus på bæredygtighed. De har begge en simpel tøjstil med simple farver, hvilket jeg er meget fascineret af.

Skriv en kommentar