Faqs / Sådan får du flere læsere

   

Hvis du gerne vil have flere læsere på din blog, er vores PLUS-abonnement en oplagt mulighed. Her vil dine nyeste indlæg blive vist på vores PLUS-forside, du har mulighed for at følge med i dine besøgstal, designe din blog mere personligt og lækkert, have eget domæne og meget mere.

Det koster 9 kr. den første måned og herefter 49 kr. pr. måned – helt uden bindinger.

Du kan læse mere om fordelene her:

https://bloggersdelight.dk/faqs/hvilke-fordele-faar-jeg-ved-at-opgradere-til-plus-2/

…og hvordan du bliver plusblogger her:

https://bloggersdelight.dk/faqs/hvordan-bliver-man-plus-blogger-og-hvad-koster-det/

Derudover er det altid en god idé, at udgive indlæg regelmæssigt og ofte, så du kan opretholde og skabe en interesse i din blog. Det skaber en stabil og følgeværdig blog.

Et andet godt råd er, at tage flotte billeder med en tilhørende kreativ og personlig tekst i dine indlæg – Blogmediet er utrolig visuelt, og derfor har billederne i dine indlæg og sociale medier en stor betydning for antallet af læsere. Ved at være mere opmærksom på gode og kreative billeder og tekst, højnes kvaliteten på dine indlæg og blog generelt.

For at sprede din blog mest muligt, kan du oprette en Facebook-side og forbinde den med bloggen. Denne side skal ligeledes opdateres regelmæssigt, hvis du vil have det bedste resultat. På Facebook-siden kan dine læsere følge dig, og hvis du deler siden med dine venner, kan det måske give dine venner, og deres venner lyst til at følge dig og like dine opslag. At sprede din blog ud i dit eget netværk kan have en stor effekt, da det ligeledes spredes videre ud i dine venners netværk. Du kan også skabe mere synlighed, ved at sprede dit blogindlæg på andre kanaler, eksempelvis Instagram. Her er det igen vigtigt, at have lækre billeder i fokus, så du rammer læserne bedst muligt.

Afslutningsvis er det en god idé, hvis du har PLUS-abonnement at benytte dig at “din statistik”-funktionen. Den er fyldt med data omkring din blog og gode råd til, hvordan du forbedre den. Du kan læse mere om funktionen her.

Posted in: Tips til blogging