Handelsbetingelser

Betingelser

Betalingen posteres på dine kontoudtog som “Bloggers Delight ApS”, Betalingen foregår over en SSL-krypteret forbindelse. Betalingen er godkendt af Nets (tidligere kendt under navnet PBS).
 Du køber ydelsen af Bloggers Delight ApS (CVR Nr.:33582609), Trommesalen 5, 1. Sal, 1614 København V. Der er i prisen ikke inkluderet betalingsgebyr.

Accept af abonnementsbetingelser 


Ved din tilmelding bekræfter du, at du er over 18 år, og du accepterer, at Bloggers Delight må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte produkt. Når du køber PLUS abonnement, fornyer vi det automatisk, indtil du melder dig fra her på sitet.

Opsigelse af Plus Abonnement


Du kan til enhver tid opsige dit løbende abonnement. I så fald vil der ikke blive hævet penge fra abonnementet mere. Opsigelsen påvirker ikke den periode som du allerede har betalt for. Bemærk desuden at af grundet tekniske årsager kan dit abonnement ikke slettes de første 8 timer efter det er igangsat.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold


Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt, jf. ovenstående regler for opsigelse.

Procedure for abonnementshævning


Løbende abonnementer bliver fornyet ca. 8 timer før din plustid udløber. Det sker for at kunne garantere, at du ikke løber tør for plustid. Vi lægger naturligvis den overskydende profiltid oveni fornyelsesperioden. Hvis du har købt et opstartstilbud, vil der efter opstartsperiodens udløb fortløbende blive trukket det beløb, du har bundet dig til. Ved første hævning af et abonnement reserveres et lille beløb på dit betalingskort svarende til én enhed i den pågældende valuta for at verificere, om de indtastede kortoplysninger er korrekte. Dette beløb hæves ikke, men reserveres kun i en kort periode.

Fortrydelsesret


Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan kun fortryde, hvis du IKKE har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører købet på www.bloggersdelight.dk. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, må du straks efter køb logge af og ikke logge på igen og kontakte kundeservice (support@bloggersdelight.dk) for at informere, at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.

Procedure for fornyelse og sletning af kortnummer


Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres og dit PLUS abonnement vil blive deaktiveret, indtil betalingen kan gennemføres. Fejler en betaling, får du automatisk mulighed for at opdatere dine kortoplysninger.

Indhold af PLUS abonnement


Et PLUS abonnement giver adgang til en række fordele, som ellers ikke er tilgængelige. Bloggers Delight forbeholder sig ret til at ændre indholdet af et PLUS abonnement uden varsel, i særdeleshed udvalget af features, der kun er tilgængelige for PLUS abonnement. En sådan ændring påvirker ikke abonnementsbetingelserne.