Danmarks største blognetværk

Vi har samlet 220 af de mest interessante blogs indenfor bl.a. mode, livsstil, beauty og mad i vores Premium netværk. Samlet set læser 1 mio. med hver måned.

Vil man igang med at blogge, giver Bloggers Delight muligheden for at oprette en gratis Basis blog. Et tilbud mere end 30.000 allerede har taget imod.

Mød Henrik - direktør for Bloggers Delight

Er du den medarbejder vi mangler, ønsker du en udtalelse omkring blogging, eller har du verdens bedste idé til BD, så tøv ikke med at kontakte mig.

Hvad gør vi for bloggerne

Vi hjælper en lang række af Danmarks største bloggere med alt det tekniske og kommercielle omkring deres blog. Vores arbejde gør, at bloggerne kan fokusere på det de er allerbedst til, og som de elsker, nemlig at producere kvalitetsindhold til deres læsere. Alt det andet tager holdet bag Bloggers Delight sig af. Vi hjælper bloggerne med at skabe indtjening på deres blog og få flere læsere. Samtidig tilbyder vi teknisk support, i mens vi konstant videreudvikler vores blogging platform.

Hvad gør vi for vores kunder

Igennem os kan man markedsføre sit produkt på en lang række af Danmarks mest interessante blogs, som samlet set har 600.000 læsere om måneden. Vi er de førende eksperter indenfor blogmarkedsføring, hvilket betyder vi altid rådgiver vores kunder til, hvordan man bedst muligt benytter blogmediets spændende muligheder i sin markedsføring. Man kan både markedsføre sig på tværs af hele netværket, eller på udvalgte blogs, og vi hjælper gerne med at finde den helt perfekte blogger til markedsføringen af det specifikke produkt.

Henrik Akselbo
 
Direktør, stifter

Christina Barré Frederiksen
     
Blog Community Manager

Barbara Saouma
   
Key Account Manager

Anton Petersen
   
Key Account Manager

Lotte Hauge Albertsen
   
Key Account Manager

Christian Kruse
Key Account Manager

Nikolaj Bomann Mertz
   
Partnership manager

Nicholas Blicker Larsen
   
Tech, stifter

Tonny Jørgensen
   
Systemadministrator

Daniel Ishøj
     
Koordinator & Social Media Manager

Simone Damborg
   
Campaign Manager

Louise Albin Vinstrand
Campaign Assistant

Line Sternkopf
Campaign Assistant

Camilla Tondering
Campaign Assistant

Mathilde Augusta Dam
Campaign Assistant

Camilla Boraghi
Campaign Assistant