Månedens premium blog: Casalicious

   

image-2

Navn: Marina Alder: 39 Blognavn: Casalicious.dk By: København Ø

Hvad laver du til dagligt?
Til dagligt arbejder jeg som revisor, hvor det jo ikke er så smart at være kreativ. Så bloggen giver mig mit daglige krea-pust og på den måde kan jeg så få afløb for min kreative rumstering i kroppen.

Hvor længe du blogget og hvad blogger du om?
Jeg har blogget i ca. 3 år nu – hold op tiden flyver ;) Og jeg skriver mest om interiør. Men mit slogan er ”alt godt til hytten og livet” – og et slogan skal man ha’… siger min marketing-kæreste. Så hvis jeg falder over en god restaurant eller et sjovt event af en eller anden slags, så kan det også komme på. Børnedelen er generelt lidt bredere. Men sådan er det nok bare når man bliver mor – så får man pludselig øjnene op for en masse ting man ikke anede eksisterede før.

Hvad får du ud af at blogge og hvor lang tid bruger du på det dagligt?
Som jeg skrev tidligere, så giver bloggen mig et frirum og afløb for min kreativitet. Egentlig er det jo min hobby, så jeg kan godt bruge rigtig lang tid på det. Men der er også dage, hvor tiden bare ikke er til det. Så jeg kan bruge alt fra 15 minutter til flere timer. Bare reseach alene kan være en tidsrøver, og så kommer billedredigering oveni – men jeg er jo vild med det.

image-1

Hvorfor lige en blog om det emne og hvor finder du din inspiration?
Jeg er vild med interiør og når jeg tænker tilbage, så skyldes det nok min mor. Hun elsker nemlig at flytte rundt på ting – både de store og små ting. Og det var ikke uvant at komme hjem efter skole og finde ud af at sofaen havde fået ny plads – så tak søde mor ;)
Min inspiration finder jeg faktisk alle steder. Men jeg henter nok mest inspiration når jeg er på besøg hos andre. Jeg elsker virkelig at se hvordan andre bor og synes det er enormt spændende hvordan der rundt omkring i de små hjem er udtænkt smarte og fine løsninger. Så det er klart min største inspirationskilde. Men selvfølgelig er magasiner og andre websites også en stor inspirationskilde. Jeg tænker tit hvad vi egentlig gjorde, før vi havde internet ;) Smart opfindelse!

Hvilket indlæg på din blog er du mest stolt af?
hmmmmm…. det er et svært spørgsmål, for der er jo en del efterhånden ;) Men hvis jeg skal vælge et fra for nyligt, så må jeg sige at det er “små ting – store forandringer
Men jeg er også ret stolt af mine konkurrencer. Jeg synes selv at det er nogle fede give-aways!

Har du nogle guilty pleasures?
Jeg er helt vild med OstePops – men det SKAL være dem fra Kim’s. De andre duer bare ikke rigtigt…

Hvilke(t) produkter/gadges kan du ikke leve uden i hverdagen som blogger?
Min PC, mit kamera og min IPhone. Jeg bruger PC’en til at lave reseach og indlæg. Kameraet til at skyde fine billeder og min Iphone til bare altid at have på mig, så jeg kan fange et “moment” eller andet fis og ballade. Og så er jeg pjattet med Instagram – meget inspirerende!

image-3

Hvordan foregår det, når du skal skrive et blogindlæg?
Nogle gange er jeg virkelig koncentreret og struktureret. Sætter mig på en café med en kop mokka og arbejder igennem og planlægger kommende indlæg, redigere billeder og korrespondere med diverse via mail. Og andre gange sidder jeg i sofaen med en film kørende i baggrunden og så er indlæggene mere tilfældige. Så det er meget forskelligt hvordan mine indlæg rammer cyberspace.

Hvilke blogs er din favoritter og hvorfor?
Min top favorit-blog er selvfølgelig PassionsForFashion – min dejlige søster lystigs blog. Jeg er bare SÅ stolt af hende. Hun gør det bare godt! For selvom jeg er interiør-freak, så er fashion også en stor del af i mit liv.
Og så er jeg ret vild med TheSweetSpot, ByKamillaborg, BreatheHappiness og BrittRitch, hvor den sidste egentlig er en instagram- og twitter-profil. For de har søde og sjove historier og enormt inspirerende billeder.

Fortæl mig 5 ting om dig, jeg ikke ved:
1: Jeg spiser mine ostepops med pinde, så jeg ikke får beskidte fingre. Min kæreste gloede godt nok første gang han oplevede det hi hi. Men jeg har også oplevet at andre med-ostepops-elskere har taget mit trick i brug. Jeg synes selv det er mægtig smart!
2: Jeg elsker når folk kigger forbi spontant og det synes jeg generelt vi gør for lidt. Det er så dejligt med gæster. Og jeg synes det er mægtig hyggeligt at kokkerere i timevis, og så spise og drikke god vin til de sene nattetimer.
3: Jeg er ikke så god til altid at holde den samme stil. For jeg skifter tit mening og bliver rastløs i den indretning jeg har. Men så må jeg jo bare flytte rundt på tingene, så jeg får ro i sjælen igen.
4: Min kæreste har et KÆMPE billede af Reservoir Dogs hængende over sofaen – virkelig primapladsen i vores hjem. Og jeg er bare IKKE særlig gode venner med det billede. Så jeg prøver forgæves at camouflere det ved at sætte små illustrationer og lign. op rundt omkring det. Det går bare ikke så godt – for det er virkelig stort. Så jeg må udtænke en ny plan…
5: Jeg har en lille krussedulle gemt i maven. Og jeg har en lille drøm om på et tidspunkt at gøre noget mere ved de små krusseduller jeg laver på papir ved tidsfordriv. Og det er der faktisk ikke andre der ved….. Men nu ved I det ;)

Et godt råd til en kommende blogger in spe?
Bare kast dig ud i det og giv den gas. Der er helt sikkert læsere derude, som synes at netop din blog er fantastisk! Men hold fast i dig selv, så din blog ikke bliver for almindelig og ligegyldig.